Mit tegyek, nagyon sajnálom az anyukámat? Többi lent.
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy írja le nekem, hogy miért van ez?
Na szóval, anyukámnak minden hónapban fáj a feje, lehet, hogy a menstruáció miatt, de nem hinném, mert nem csak egy napot fáj, hanem kb 4-5 napot is. Mondtam már neki, hogy menjen el orsovhoz, de nem akar, mert azt mondja, hogy úgy is mindig elmúlik. Nálunk valóban ez már megszokott, hogy sajnos minden hónapban előjön neki, de viszont engem ez nagyon felkavar, mivel rossz érzés látni, hogy ott szenved az ágyban, egész végog sírhatnékom van, tudom, hogy az ilyenbe nem lehet meghalni, de mindig rossz érzés tölt el, mikor meglátom, hogy a vérnyomásmérőn 40 alatt van a pulzus.:( Nagyon sajnálom őt.. Most is fáj neki... Mit tegyek? Ez normális? Miért van ez? Migrén vagy más?
*egész végig*
Elnézést a helyesirási hibákért, csak siettem.
ez tortent velem is..
En pont ezert kerultem korhazba! A jobb kezem zsibadt, a szivemnel szurt, rossz volt a vernyomasom. De nyugi, felfognak irni neki gyogyszert!! Es sokkal jobban lesz!! De menjen el orvoshoz! Csak hogy nekem nagyon hosszu ideig fajt a fejem kb.2het
Mondjuk picsogás helyett hívd ki rá az ügyeletet, mert ebbe meg lehet halni, 40-50-es pulzussal meg pláne!
Komolyan, hány éves vagy, hogy ennyi eszed nincs?
Anya is sokszor volt beteg, de én - ha úgy láttam - 8 évesen is orvost hívtam hozzá. Inkább vaklárma, minthogy apa már a hullaszállítókat értesítse este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!