Mivel ajándékozzam meg az anyukámat?
Elmúlt a haragod? Min vesztetek össze, ha most egy költözés miatt mégis találkozni akarsz vele?
Igazából nem ismerjük, csak te, de inkább úgy írom, hogy már te sem, mert 5 év alatt sokat változik az ember.
Ő tudja már, hogy találkozni akarsz vele? Te tudod, milyen ember (volt), minek örül(t).
Gondolom olyasmire gondolsz, ami emlék lesz neki, és azt közvetíti, hogy bármi történt is, te szereted. Ha ilyenre, akkor egy kézzel írt levél szerintem többet ér bármiféle tárgynál.
Én sosem haragudtam rá, inkább ő rám, mert 5 évvel ezelőtt kiléptem az életéből, mivel úgy gondoltam jobb lesz így.
Nagyon szerettem és most is nagyon szeretem. Sok emberrel beszéltem, akik ismerik és elmondták nem az fájt neki, hogy szó nélkül elmentem,hanem az hogy nem tudhatta mi van velem.
Nem tudja, hogy találkozni szeretnék vele, meglepetés lenne és ezért mielőtt el nem megyek szeretnék neki egy levélen kívül mást is ajándékozni, amire ha ránéz rögtön eszébe jutok.
Ő egy Művelődési Ház vezetője volt és igazándiból mindene megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!