Nagyon túlreagálják a dolgot. Hogyan érjem el hogy
végre lehiggadjanak?
Figyelt kérdés
Eléggé morbid, de szüleim teljesen fennakadtak rajta, hogy tele tetováltattam az egyik kezemet. Eddig is mondogattam, hogy lehet majd szeretném megcsinálni és azt mondták, hogyha a saját pénzemből fizetem ki, akkor csináljam. Ez így történt és most teljesen ki vannak akadva, mindenféle idiótának elhordtak és gyakorlatilag látni sem akarnak. Azt hittem majd megnyugszanak, de nem. Napok óta ezt hallgatom és kezd kicsit zavaróvá válni, ahogy az is, hogy nem képesek velem normál hangnemben beszélni emiatt.
most nem tudom hogy jött ide, hogy mi voltál vagy mi nem. amúgy ha azt akarod mondani, alkalmazottként is lehet jól élni. sőt, még annál is jobban. (ismerek ilyet, millás fizetések). de amúgy meg pl. japánban csak a yakuzáknak (japán maffia) van tetoválásuk. mondjuk ez itt nem japán. látszik is, de nem árthatna példát venni róluk.
2016. jún. 14. 00:36
12/31 anonim válasza:
Ha meg tudod magyarázni a szüleidnek, hogy miért a farkast és miért a karodra tetováltattad akkor meg fogják érteni.
Ha csak úgy megtetszett és jó ötletnek tűnt akkor ne csodálkozz hogy hülyének néznek.
2016. jún. 14. 00:41
13/31 anonim válasza:
Azért írtam, mert ha valaki saját vállalkozó és jó abban amit csinál, akkor akár az egész feje szét lehet tetoválva.
2016. jún. 14. 00:44
14/31 anonim válasza:
igen, de ha meg nem jön be a vállalkozás, akkor meg ott áll széttetovált fejjel, mint szamár a hegyen, mert nem veszik fel sehova.
2016. jún. 14. 00:48
15/31 anonim válasza:
Ezt de birom, mikor egy tejes szájú 60kilós óvoda,farkast, és hasonlókat tetováltat magára úgy, hogy számára semmi jelentése nincs, csak divatból... Nekem 1 tetoválás van a mellkasomon, 13 év szolgálat..
2016. jún. 14. 03:21
16/31 anonim válasza:
1. egyértelmű, hogy a szüleid úgy voltak vele, hogy "tinihóbort, majd kinövi", meg "mondani én is tudok sok mindent"
2. holnap karonfognálak, és elvinnélek a nemibeteg-gondzóba hiv, hepa meg egyéb szépségek kiszűrésére, mert ahol 18 év alatt lazán rád tetoválnak bármit szülői engedély nélkül, az lehet, nem épp a higiénáról híres
3. ha szép a minta nincs baj vele, de a munkában tényleg jelentHET hátrányt, sok cégnél pl. nem tolerálják a tetkót
2016. jún. 14. 06:49
17/31 anonim válasza:
Ha a 17 éves fiam (nemsokára annyi ) hazajönne egy tetoválással,karonfognám és visszamennék vele ahoz aki tetoválta és kérném s zülői beleegyező iratot. Ja,hogy nincs?! Akkor saját költségén lézeres eltávolítás költségit állhatja. Ha nem ért a szép szóból,rendőrségi feljelentés.
2016. jún. 14. 09:13
18/31 anonim válasza:
Még annyi ,azt sem tudod mi a morbid szó jelentése,nem oda illő szövegkörnyezetben használod. Ha van egy farkuci -markuci a kezecskéden,akkor az hogy van teletetoválva ?! Csuklótól vállig ér ?! De egyet viszont jól írsz:17 éves fiú. Igen az vagy,agyilag,testileg,mindenhogy . Nem felnőtt férfi. Szóval neked egyenlőre sajnos otthon kuss a neved,bárhogy is fáj,a szüleid törvényei,elvárásai és értékrendje alapján kell élned.
2016. jún. 14. 09:17
19/31 anonim válasza:
17 évesen még kiskorù vagy, nem csinálhatsz amit csak akarsz. Gondolom a szüleid sem gondolták hogy annyi eszed van hogy ilyen láthatò helyre tetováltatsz ennyi idősen. Az a morbid inkább hogy te vagy kiakadva holott te voltál a birka.
2016. jún. 14. 10:32
20/31 anonim válasza:
8-as! Miért ne kapna munkát? Pl. több buszsofőrt is ismerek, akiknek a karján van tetoválás és rövidujjú ingben melóznak, de ismerek tűzoltót, börtönőrt is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!