Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt sírnak, h csúnyák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sírnak, h csúnyák, szerintetek tényleg azok, vagy túlreagálják?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan csak túlreagálják.
2014. jún. 25. 00:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgy megnéznék róluk egy képet.
2014. jún. 25. 00:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak sajnáltatni akarjál magukat. Aki meg kitesz képet is, olyan szöveggel, hogy nagyon ronda vagyok, vagy nagyon dagadt vagyok, az nagyon jól tudja magáról, hogy nem ronda, de a hozzászólásoktól még nagyobb lesz az addig sem kicsi egója.
2014. jún. 25. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak túlreagálják, nem tudják mi az igazi probléma. Pl.: Én nagyon jó adottságokkal jöttem a világra, aztán a műtőasztalon szanaszét vagdostak, jelenleg a hasamon legalább 4-5 durva műtéti heg van, meg a kezeim is hegesek stb. stb. Nem tudják elképzelni milyen az igazi probléma és vannak emberek akik tényleg súlyos dolgokkal küzdenek.
2014. jún. 25. 00:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Miért? Mi történt veled?
2014. jún. 25. 00:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Én sok lánytól megkaptam már, hogy csúnya vagyok, többnyire neten írták meg, itt is volt lány, aki olyat írt, mikor képet küldtem neki, hogy fúj, ilyen arcszerkezetttel csoda, ha szóba állna veled egy lány is, és persze ő nem küldött képet utána, pedig megbeszéltük, hogy rendes képcsere lesz. Ez csak egy példa, komolyan nem értem miért olyan hihetetlen, hogy sajnos manapság a lányok sok fiút neveznek rondának és esélyt sem adnak az ismerkedésre. Én sajnos a kevésbé szép lányoknál is hasonlót tapasztaltam. Szóval még csak nem is az, hogy csak a nagyon vonzó, szép, ún. fullos lányokra lenne ez jellemző. De aki nem olyan rondaa, mint én, az valószínűleg sosem fogja megtudni, hogy mennyire durva ez a világ manapság.
2014. jún. 25. 00:39
 7/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: Betegség, egy-két rossz orvosi döntés, de főleg az alap problémám miatt kellett műteni, nem részletezem miféle probléma, de maradjunk annyiban, hogy lehet mellette élni normális életet, sőt párkapcsolata is lehet az embernek, csak akarni kell.
2014. jún. 25. 00:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyesek túlreagálják, mások nem. Mikor jöttök végre rá, hogy tökéletesen felesleges több emberről általánosságban beszélni, amikor mindegyik individuum?
2014. jún. 25. 00:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagálják.
2014. jún. 25. 08:14
 10/11 Mr.Mechapod válasza:

Szerintem sokan túlreagálják, de azért akadnak kivételek.

Például én is csúnya vagyok, ha tetszik, ha nem de sajnos erről nem tehetek.Sokan fiúk/lányok a fejemhez vágták már

milyen ronda vagyok, hogy lehet ilyen fejjel élni, kibeszéltek a hátam mögött, többször is megaláztak már közösségi oldalakon.Sokat depresszióztam miatta, de rájöttem hogy vannak olyan emberek akiket nem a szépségükért vagy a kinézetükért kell szeretni.

Büszke vagyok magamra és arra aki vagyok...

2014. jún. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!