Mit tegyek ha ennyire fog anyám? Többi lenn 19/L
19 éves vagyok, es szeretnek elmenni diakmunkas baratokkal Balatonra.
Anyamnak feltem egyaltalan elmondani,mert tudom mennyire kiakad az ilyeneken,ahogy megjelenik egy tarsasag aki befogad mar egnek all a haja,olyan mintha ki akarna magának sajatitani,es mindent ugy kene csinalnom ahogy o mondja.
Most elmondtam neki hogy elmennek a Balatonra ,amin tokre kiakadt. Nem akar elengedni meg ugy se ha nem alszunk ott...
Mit csinalhatnek?tudom konnyu azt mondani hogy alljak a sarkamra,de vele szemben ez lehetetlen..ha elkezdek neki ervelni,meg se hallja. Ha elkezdünk vitazni,akkor se jovok ki jol mert osszeveszik velem es nem enged el. Vagy a fejemhez vagja az "elkoltozhetsz itthonrol ha nem tetszik valami" mondatot,amit persze nem gondol komolyan csak nem tudja máshogy lezarni a beszelgetest ha kifogyott az ervekbol...mar teljesen kikeszit mindenbe az o mintajat kell kovetnem,ha nem ugy nezek valakire akkor mar az is zavarja. Bulizni egyaltalan nem jarhatok,baratnonel ottaludni meg soha nem hagyott,ennek ellenere a noveremet sokkal szabadabban hagyta elni egesz tinikoraban...mar 15-16evesen elengedte koncertre,elmehetett bulizni,baratnoknel aludt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!