Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el apukámnál, hogy...

Hogy érjem el apukámnál, hogy ne nézzen le?

Figyelt kérdés
Eladó lovakat keresgéltünk, el is mentünk megnézni egyet. Rá ültem, viszont a paci elég menös kedvébe volt, félt és rossz körülmények között van tartva. A lómegilyedt valamitől, bakolt párat majd elvágtázott. Én közbe leestem róla (nyereg nem volt). A pacit nem vettük meg. Apám mostmár csak kis pónikat nézeget(167 cm vagyok), hiába mutatok neki más lovakat, mindre azt mondja, hogy nem nekem valók. Szinte minden edzésemet végignézte eddig. Az oktatóm is mondta, hogy le kéne tennem a rajtengedély vizsgát és versenyezni. Akkor úgy gondolom, hogy annyira nagyon kezdő nem vagyok. Ezt hogy magyarázzam el apámnak?
2016. jún. 12. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig a sportpónik jobbak :D

Amúgy a pónik hiába kisebbek, többet esznek, meg minden szempontból többet kell rá költeni, igen ez SZEMÉLYES tapasztalat.

Érvelj ezzel.

2016. jún. 13. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem semmi "lenézés"nincs a dologban.Egyszerűen csak félt.

Ha egyszer te is szülő leszel majd megérted.

2016. jún. 13. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
ez olyan kb mintha 15 évesen 750-es gsxr-rel akarnál motorozni.
2016. jún. 13. 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb is megy az edzésedre, kérd meg az oktatódat, hogy ezeket mondja el apukád előtt is.
2016. jún. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!