Mit tegyek ha a mostoha anyám teljesen ellenem fordította az apámat? Amióta megjelent azóta csak egyre negatívabb az édesapámmal a kapcsolatom.
Kedves kérdező.
Te csak leoltasz itt minden értelmes embert.
Fogadni mernék, úgy is álltál eleve hozzá, és vagy olyan hangnemben, hogy kiabálnia kellett veled.
Én sem tűrném, hogy a jövendőbelim felnőtt elszármazottja, aki tizenéve azt sem tudja mi itthon a narancsdivat, beleugasson a mi jövőnkbe.
Családközpontú vagyok, viszont nehogy már egy sznob, vagyonos eszesemmi ugassa tele a jövőmet a párommal, az tuti.
Békésen közelítsd meg, és nekik is hagyjál életteret, és akkor talán veled is fognak foglalkozni, ha úgy fogják érezni, hogy haza és nem a nyakukra jársz. :)
Ha megvered a szüleid, az meg legkevesebb önbíráskodás, család bántalmazás, vagy ilyesmi. Szóval jogszerűtlen. Ne tedd, szerintem.
Várom megtisztelő leoltásod.
Derűs napot :
Adri
"jem e te vagy beképzelt Puncuskám"
Kérdező!
Attól, hogy téged "Puncuskám"-nak szólítanak a helyi meleg-bárban, még nem lesz igazad.
Sajnos az értelmi szinted nem teszi lehetővé, hogy meg is értsed a hozzászólók jobbító szándékú hozzászólásait a remek kérdésedhez.
Gondolom, hogy azért akarsz veréssel "megoldani" ügyeket, mert téged is sokat vertek kiskorodban.
Sajnos ebből sem tanultál, hiszen nálad sem használt a verés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!