Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a mostoha anyám...

Mit tegyek ha a mostoha anyám teljesen ellenem fordította az apámat? Amióta megjelent azóta csak egyre negatívabb az édesapámmal a kapcsolatom.

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy ki akar túrni vagy le akar totál választani róla mert az apám egyrejobban elszigetelódik tölem az ö hatására.Mivel én külföldön élek de elég sürün járok haza ezért a tavasz óta amióta csak haza megyek látogatásra vagy szabadságra az apámmal csak veszekszünk diskurálunk. Ez az idö óta elég másként beszél velem az öregem szinte néha mintha a mostohahülye anyámat vagy valaki mást hallanák belöle. Már gondolkoztam azon hogy mind a kettöt megvererem vagy föleg a mostoha anyámat vagy elzavarom de hát az a baj hogy az apámat úgy vezeti , meg a saját ideológiája szerint befolyásolja hogy az csak csuda. Amita ö a hadszintérre lépett azóta az apám sose telefonál mindig én telefonálok az én saját költségemre ami viszont nem gond mert ugye az embernek csak az édesapjáról van szó. Próbálnak mindig ki hagyni mindenböl az a 3 hét alatt amit max. otthon töltök. Már a saját nagymamám ( apám édes annya ) ellenzi a kapcsolatukat mert mindenbe bele szól affekta, flegma meg mindent ugy szeret ha mindenki úgy táncol ahogy ö fütyül. Úgy érzem totál ellenemforditja az öregemet .

2016. jún. 12. 22:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként is 8 askám te is egy ugyan ilyen féreg pénzéhes család romboló mostoha lehetsz mint az én jövendőbeli mostoha anyám . Respect neked amiért ugyan ilyen parazita vagy .
2016. jún. 13. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok az. Te viszont nem vagy normális.
2016. jún. 13. 20:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Majd te is ha kapnál ilyen helyzetet te sem lennél az mindig az kiabál akinek a háza ég
2016. jún. 13. 22:13
 14/15 Adri+ ***** válasza:
36%

Kedves kérdező.

Te csak leoltasz itt minden értelmes embert.

Fogadni mernék, úgy is álltál eleve hozzá, és vagy olyan hangnemben, hogy kiabálnia kellett veled.

Én sem tűrném, hogy a jövendőbelim felnőtt elszármazottja, aki tizenéve azt sem tudja mi itthon a narancsdivat, beleugasson a mi jövőnkbe.

Családközpontú vagyok, viszont nehogy már egy sznob, vagyonos eszesemmi ugassa tele a jövőmet a párommal, az tuti.

Békésen közelítsd meg, és nekik is hagyjál életteret, és akkor talán veled is fognak foglalkozni, ha úgy fogják érezni, hogy haza és nem a nyakukra jársz. :)

Ha megvered a szüleid, az meg legkevesebb önbíráskodás, család bántalmazás, vagy ilyesmi. Szóval jogszerűtlen. Ne tedd, szerintem.

Várom megtisztelő leoltásod.

Derűs napot :

Adri

2016. jún. 14. 05:32
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

"jem e te vagy beképzelt Puncuskám"

Kérdező!

Attól, hogy téged "Puncuskám"-nak szólítanak a helyi meleg-bárban, még nem lesz igazad.

Sajnos az értelmi szinted nem teszi lehetővé, hogy meg is értsed a hozzászólók jobbító szándékú hozzászólásait a remek kérdésedhez.

Gondolom, hogy azért akarsz veréssel "megoldani" ügyeket, mert téged is sokat vertek kiskorodban.

Sajnos ebből sem tanultál, hiszen nálad sem használt a verés...

2016. jún. 14. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!