Hogy beküljek ki édesapámmal?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rossz a viszonyunk, mivel a testvéreimet jobban szereti es mindent megad nekik. Pl:ők kocsival mennek ide-oda én meg csak gyalog. Anorexiás voltam par honapja mert ha mondjuk kettőtöl több lángost vagy hamburgert ettem akkor megszolt érte, hogy nagy a hasam vagy hasonlok. Miután meg lefogytam e miatt, mindig mondta hogy egyek egyek..-.- Nem vagyok szimpi neki, talan azert mert mindig ezzel jon hogy en ciganyokkal baratkozok! rasszista. meghogfy a facebook kepeim ala csak ciganyok kommentelnek!!! nem igaz ez raadasul. de o igy latja!nagyon csunyakat mond rám! nem beszélünk itthon. kerüljük egymást. De anyám megkért hogy béküljek ki vele:2016. máj. 23. 15:56
1/6 anonim válasza:
Na várjunk ... anyud megkért ,hogy békülj ki vele eddig oké . De ha apád nem nyit feléd egy kicsit sem és az sem érdekli élsz e vagy halsz akkor ,hogy gondolta ?? Ezt töle is megkérdezném . Elvileg az édesanyád és mivel ilyet kért feltételezem neki is szemetszurt miért ilyen rossz a kapcsolatod apuddal ... akkor miért nemm probálja ezt apudnak elmagyarázni ? Én inkább beszélnék vele hogy ez nem csak rajtad mulik .
2/6 A kérdező kommentje:
beszélt vele, foleg az evészavarom miatt. Apám volt hogy azt feltételezte hogy nem ettem semmit csak kikentem a tányért.(alaptalanul)
2016. máj. 23. 17:58
3/6 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson kibékülni egy ilyen emberrel. Alapból apádnak kellene bocsánatot kérnie, ha ő nem tesz igy te ne menj oda neki nyalizni.
4/6 A kérdező kommentje:
kiskoru vagyok és veluk elek
2016. máj. 23. 20:04
5/6 anonim válasza:
A gyűlölettel nem haladtok előre. Nyiss Te felé és ha semmi sem változik kb 2-3 héten belül, akkor ne nagyon kommunikálj vele, de ne örlődj rajta, mert csak magadnakbteszel rosszat vele :)
6/6 anonim válasza:
Hát igen beszéljétek meg.És te tedd meg ami rajtad múlik.Ha továbbra is bunkó akkor meg nem ez van.Nem tudsz vele mit csinálni.Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!