Csak nekem van a világon a legszarabb és a legböszmébb anyám?! Utálom már őt ha így viselkedik. (Többi lent)
Először is anyám egyszerűen megváltozott nem normális olyanokat mond!! Igazából nem lenne semmi baj ha a tesom nem csinál hülyeséget (ezt most nem szeretném elmondani) De azót amióta ezt anyám megsejtette azóta egész nap ezen idegeskedik és EGÉSZ NAP CSAK KIABÁL!!!!!! Már velem se tud normálisan beszélni. Állandóan ez a téma!!!! Én megértem hogyha ez anyira bántja de akkor legalább velem beszélhetne szépen!! És egész nap csak azt mondogassa hogy fáj a feje gyomoridege van és azt hogy megakar halni akkor már nem lesz semmire gondja nem fáj semmije.. Most az ilyen normális???!! Persze én ezt kezdem leszarni de olykor még mindig elsírom magam.. Nincs sehova mennem el inend!! Minden a tesom miatt van miért kell hülyességeked csinálnia!!....
De amugy nem nem minden miatta
Az ilyen anya mien aki sose kérdezi meg mi volt a suliba kaptam-e jegyet valamiből. Csak akkor nézi meg az ellenőrzőm hogyha én adom oda neki.. És ha egész évbe nem adom oda. Nem is érdekli, meg hogy mi van velem CSAK a tesommal van elfoglalva.. Apám meg egész nap dolgozik ő se figyel rám sose nyáron se megyünk sehova... De amikor legalább apa itthol van egy kicsit csend van mert rászól hogy most már fejezzük be csináljon a tesom azt amit akar.. Szerencsére már csak 2 év van nekem hátra a suliból és tuti de tuti hogy messze megyek el inend jó messze valami kollégiumba!!!!!!! Most mit csináljak hogy éljem addig túl??? SEGÍTSÉG!!!!
Kedves kérdező.
Ha a tesód csinálja, és nem tudjuk, hogy mit, akkor bajosan fogunk tudn segiteni neked. Bár még a kommentjeidet nem olvastam, mindjárt.
Amúgy a kiabálás nagy részére gyerek koromtól immunis vagyok. Én YG, te meg nemtom.. talán ZG.
Ha az akkor még alkoholista apám aki csak túlkövetelni tudott, az oklevelek év végén és a szaktanári/ofői dicséretért is szó szerint véresre verés jutott nekem..
lehet hogy télleg szr dolgod van, hogy nem kérik el a jó jegyekkel teli ellenőrződet.
Ha akarod, és megengedik, elkérem helyettük én. :D
Tovább olvasok, mert nem a leoltásod a célom, jó.
Utána mondok véleményt.
Eddig úgy tünik, alapvetően jó gyereknek tünsz.
Adri
.. Jól látod a dolgokat, viszont a válaszolók többsége is.
Neked most az a nagyon nehéz szerintem, hogy anyukád a többiek által elkövetett hibákért is felelőssé tesz.
Erre az a tuti hogy leültök a családdal egy nyugis napon, és megbeszélitek, hogy hogyan tudtok mindenki mindenkinek jót tenni és viselkedni, mert neked is és nekik is engedni kell élni hagyni a másikakat valamint életteret is.
Alapvetően jó vagy szerintem, és jól is csinálnád, csak kicsit lehetnél velük határozottabb fellépéssel.
Aztán majd felnőtten lesz vagy nagyon tuti, vagy bizonytalan tuti, vagy nagy sz@pás.
Most viszont a jelent kell megoldanotok, és a jövőre gondolnotok.
Derűs napot kivánok :
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!