Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Romlott étellel etet meg?

Romlott étellel etet meg?

Figyelt kérdés
Anyukám mentálisan beteg. Boltokhoz jár kukázni. Meglátogattuk tegnap este. Csinált valami sütit. Elkezdtük enni. Kimentünk anyukámmal a konyhába még szedni. Elkezdte mondani mit tett még bele. A babapiskóta romlott volt, de mit számít az. Meglepődtem. Majdnem kiakadtam. Nem haragszom rá, mert tudom beteg, de hogy képes romlott áruból főzni nekem és a páromnak? Pár hete rengeteg dolgot akart adni, mondta kukázta őket. Akkor le is szidtam. Nem értette miért.
2016. jún. 11. 22:29
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
29-es! Több orvosnál is járt. Az a baj hogy sokszor megjátsza magát azok előtt is.
2016. jún. 12. 16:16
 32/33 anonim ***** válasza:
30-as, ez nem a facebook, ahol egy ilyen beírással topkomment leszel
2016. jún. 13. 16:19
 33/33 anonim ***** válasza:
26%
Kerdezo az eg aldjon meg ne jarjatok hozza, hagyd a fenebe dilis koszos venasszony, remelhetoleg egyszer felfordul a kukazas kozben. egy ilyennel nem kell csak azert foglalkoznod mert o szult a vilagra. vannak "anyak" akikkel jobban jar az ember ha mar vegre eltemethette.
2016. jún. 14. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!