Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Romlott étellel etet meg?

Romlott étellel etet meg?

Figyelt kérdés
Anyukám mentálisan beteg. Boltokhoz jár kukázni. Meglátogattuk tegnap este. Csinált valami sütit. Elkezdtük enni. Kimentünk anyukámmal a konyhába még szedni. Elkezdte mondani mit tett még bele. A babapiskóta romlott volt, de mit számít az. Meglepődtem. Majdnem kiakadtam. Nem haragszom rá, mert tudom beteg, de hogy képes romlott áruból főzni nekem és a páromnak? Pár hete rengeteg dolgot akart adni, mondta kukázta őket. Akkor le is szidtam. Nem értette miért.
2016. jún. 11. 22:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%

9-es azért egy lejárt szavatosságú piskótáért ne rinyálj már! Ekkora palávert verni miatta..

Nem kukacos húst evett buszki!

2016. jún. 11. 23:29
 12/33 anonim ***** válasza:
33%

"Romlott étellel etet meg?"

Nem buszki! Csak egy lejárt szavatosságú bébypiskótával, amibe nem fogsz belerokkanni!

Rinya, Rinya, Rinya! Toll a füledbe!

2016. jún. 11. 23:35
 13/33 anonim ***** válasza:
80%
De miért eszed meg amit főz, ha tudod, hogy kukázik?
2016. jún. 11. 23:35
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
De ez az egész nem a babapiskótáról szól. Az édesanyád beteg, ennyi, borzasztó gyerekes dolog most ezen a piskótán kiakadni. Inkább megoldást kéne keresni...
2016. jún. 11. 23:42
 15/33 anonim ***** válasza:
27%
Na igen, pont én is ezt magyarázom neki :)))
2016. jún. 11. 23:52
 16/33 anonim ***** válasza:
64%

11-es, szerinted magában rágcsálták a babapiskótát? Sütit ettek, aminek "érdekes íze volt", nyilván kukából jött a krémsajt, eper, tejszínhab is. Nyami-nyami.

Tényleg döbbenet hogy nem a kukázáson vagytok kiakadva, hanem azon, hogy a kislánynak nincs kedve falatozni a zsákmányból. Magyarország, Magyarország, Magyarország ééáááóóó!

2016. jún. 11. 23:56
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

Álljatok már le! Itt nem a lejárt babapiskótán volt a hangsúly, hanem azon, hogy a saját anyád minek ad lejárt dolgot, főleg, ha tudja , hogy lejárt...

Bàr , ha azt írod beteg , akkor valószínűnek tartom, hogy nem rosszindulatból vagy kicseszésből csinálta. Ugyanakkor megértem, hogy rosszul esik.

Próbálj segíteni neki, keressetek más dokit, és beszélgess vele többször ezekről, türelmesen és nem indulatosan.

2016. jún. 12. 00:46
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok, hogy kukázik anyuka, DE esztek belőle.

Érdekes íze van a desszertnek, DE kimentek repetáért a konyhába.

Furcsa.

Vigyétek a mamát orvoshoz. Vagy egyszerűbb megoldás, ha mentek hozzá vigyetek ti vacsorát.

A kiakadást nem értem, magának is romlott áruból főz, de az nem számít csak te és a párod?

Orvosi segítség kell neki, ha pedig az időskori leépülés miatt ilyen akkor rendszeres felügyelet.

2016. jún. 12. 00:59
 19/33 anonim ***** válasza:
89%

Itt senki nem látja az igazi gondot?

Először is az anyuka segítségre szorul, vagy családtag vagy otthon. Nem normális, hogy kukázik. Elkaphat egy rakás fertőzést. A másik meg, hogy ha ezt a gyerek tudja, akkor miért is eszik abból amit elé rak??? Nekem ez az érthetetlen. A székre sem mernék leülni szoknyában, nem hogy enni nála.

2016. jún. 12. 01:14
 20/33 anonim ***** válasza:
25%
Nem járt az le. Figyelj, te jártál le!
2016. jún. 12. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!