Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Romlott étellel etet meg?

Romlott étellel etet meg?

Figyelt kérdés
Anyukám mentálisan beteg. Boltokhoz jár kukázni. Meglátogattuk tegnap este. Csinált valami sütit. Elkezdtük enni. Kimentünk anyukámmal a konyhába még szedni. Elkezdte mondani mit tett még bele. A babapiskóta romlott volt, de mit számít az. Meglepődtem. Majdnem kiakadtam. Nem haragszom rá, mert tudom beteg, de hogy képes romlott áruból főzni nekem és a páromnak? Pár hete rengeteg dolgot akart adni, mondta kukázta őket. Akkor le is szidtam. Nem értette miért.
2016. jún. 11. 22:29
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%

Babapiskóta h lehet romlott? Lehet, hogy lejárt a szav. ideje, de attól még nem leszel beteg tőle. Hús, tejtermék stb persze más dolog.

Egyébként mi itt a kérdés? Igen, anyukád kukázik. Igen, beteg. De idős, ez van, nem lehet róla "leszoktatni".

2016. jún. 11. 22:32
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
en sem igazan ertem, hogy most mi a kerdes. anyukad anyagilag egyebkent " raszorulna" a kukazasra, vagy semmi nem indokolja ezt a fura szokast nala? mert ha indokolatlan, es valoban mentalisan beteg, akkor inkabb orvosi segitsegre lenne szuksege, vagy legalabb neked kene vele leulni akar 100. alkalommal is beszelgetni, hogy ne csinalja, miert csinalja, stb. nem?
2016. jún. 11. 22:34
 3/33 anonim ***** válasza:
92%
A lejárt babapiskótától senkinek nem lesz baja, maximum kiszáradt kicsit és nem olyan finom. Nyugi, nem kell gyomormosásra rohannotok.
2016. jún. 11. 22:35
 4/33 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem lesz bajunk tőle. De a tudat, tudta hogy lejárt...

Több étel is volt. A csirkehúsnak pl fura íze volt, állítólag kapta. De ez a süti is érdekes ízű volt.

Régen volt egy betegsége. Arra szed gyógyszereket. Azokat se kellene. Azóta ilyen. Jár szakemberhez. De az sem tud rajta segíteni. Egymilliószor beszéltem már vele. Nem ért semmiből semmit. Nem akar elmenni dolgozni és inkább kukázik. Egyszerűen rosszul esik hogy ilyen és ilyen felelőtlen dolgokat csinál.

2016. jún. 11. 22:41
 5/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha mentalisan beteg, akkor ezen nincs mit csodalkozni. Vidd el egy masik szakemberhez!
2016. jún. 11. 22:58
 6/33 anonim ***** válasza:
55%

Mit jelent az egész pontosan, hogy boltokhoz jár kukázni?

A babapiskótát mi alapján mondod, hogy "romlott"? Kicsit gondolkozz már el ezen légyszíves.

A babapiskóta nem tud megromlani!

2016. jún. 11. 23:01
 7/33 anonim ***** válasza:
97%
Ha beteg, akkor ne hibáztasd...
2016. jún. 11. 23:01
 8/33 anonim ***** válasza:
56%

"Tudom hogy nem lesz bajunk tőle. De a tudat, tudta hogy lejárt... "

Ennyire hülye nem lehetsz már tényleg! Ha tudod, hogy semmi, de tényleg semmi bajotok nem lehet tőle, mert miért is lenne, akkor mit problémázol ezen???

Lejárt. És??? Egy babapiskóta nem tud lejárni, hiába is van ráírva valami, mert nem tud megromlani!! Fogd már fel!

Úgy veszem észre ahelyett, hogy anyádon segítenél inkább még te vagy az aki a kákán is csomót keres, kötözködik vele! Azért én a helyedben magam elszégyellném!

2016. jún. 11. 23:03
 9/33 anonim ***** válasza:
54%

Szidhatod amennyit akarod, ha elmebeteg akkor elmebeteg, a szó úgysem használ. És ha tudod, hogy anyád a kukából süt-főz, talán hanyagoljátok ezt a vacsora-témát.

Elég szomorú amúgy, hogy mekkora a csóróság az országban. A válaszolók fele még csak nem is neked ad igazat, hanem anyád kukából kitúrt hozzávalókból készült süteményét mentegeti, mondván hogy semmi baja, meg lehet enni az ilyet. Wow. Magyarország 2016.

2016. jún. 11. 23:27
 10/33 anonim ***** válasza:
29%
Mi van kiscsillag le kell azért pontozni, mert valaki megmondja az igazat?? Akkor is szégyelld magad! :D
2016. jún. 11. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!