Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kerülhet egy 15 éves...

Hogyan kerülhet egy 15 éves lány jó nevelőszülőkhöz?

Figyelt kérdés
Vannak vérszerinti szülei, velük él együtt, de nem jó a kapcsolatuk. Minden nap csak veszekednek, a lány teljesen kimerült ez miatt, nem is szeret otthon lenni. Nagyon nincs is akivel beszélhetne erről, meg fél elmondani másoknak, mert fél a következményektől. Hogy mi lenne a szüleivel, hová kerülne? Árvaházba, vagy egyéb ilyen helyekre nem szeretne kerülni, ha pedig nevelőszülőkhöz helyeznék át, akkor attól tart, hogy azok meg csak rosszabbak leszenek. Ő csak egy szerető családot szeretne akik támogatják és megértik, beszélgetnek vele és nem ordibálnak.

2016. jún. 11. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Nah most tuti le leszek pontozva de mindegy.

En a helyedben kerdezo a nem panaszkodnek. Tudod milyen az ha zuros csaladban elsz? Az ha, nem tudsz ezert keszulni az orara es magyarazkodsz? Ha folyton kerdezik mi a baj? Ha behivnak a gyamugyhoz targyalasra, hogy vedelembe vegyenek?

Mar masodjara lettem vedelembe a testvereimmel egyutt. Nem mindig jo itthon ez teny, vannak tenyleg problemak, es nem csak kis vitak/nezetelteresek. Ettol fuggetlenul volt, hogy zokogtam az iskolaban mert feltem hogy kiemelnek a csaladombol.

Kepes lennel oket otthagyni? Nekem is van olyan erzesem neha, hogy legszivesebben elmennek de utana rajovok hogy azzal magamnak artanek. Buntudatom lenne utana, mert szeretem oket.

2016. jún. 11. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

ebben a korban már sehogy

keres kolit szerető családok csak amerikai tini drámákban vannak,

amúgy a filmekkel ellentétben a legtöbb hormonzavaros tinivel nem beszélni hanem meg nevelni ez általában csak oritással megy

2016. jún. 11. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, tényleg a kollégium tűnik a legjárhatóbb útnak a leírt problémában.

A most is a szülő oldalára állókkal meg ne foglalkozz...

2016. jún. 11. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha egyszerűen szeretnéd megoldani, akkor kollégium lesz a megoldás.

Új környezet, új emberek elven találhatsz olyan is aki megért.

Esetleg iskolapszichológus, amennyiben létezik. Vele beszélhetsz ilyenekről.

2016. jún. 12. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!