Hogyan kerülhet egy 15 éves lány jó nevelőszülőkhöz?
Nah most tuti le leszek pontozva de mindegy.
En a helyedben kerdezo a nem panaszkodnek. Tudod milyen az ha zuros csaladban elsz? Az ha, nem tudsz ezert keszulni az orara es magyarazkodsz? Ha folyton kerdezik mi a baj? Ha behivnak a gyamugyhoz targyalasra, hogy vedelembe vegyenek?
Mar masodjara lettem vedelembe a testvereimmel egyutt. Nem mindig jo itthon ez teny, vannak tenyleg problemak, es nem csak kis vitak/nezetelteresek. Ettol fuggetlenul volt, hogy zokogtam az iskolaban mert feltem hogy kiemelnek a csaladombol.
Kepes lennel oket otthagyni? Nekem is van olyan erzesem neha, hogy legszivesebben elmennek de utana rajovok hogy azzal magamnak artanek. Buntudatom lenne utana, mert szeretem oket.
ebben a korban már sehogy
keres kolit szerető családok csak amerikai tini drámákban vannak,
amúgy a filmekkel ellentétben a legtöbb hormonzavaros tinivel nem beszélni hanem meg nevelni ez általában csak oritással megy
Kérdező, tényleg a kollégium tűnik a legjárhatóbb útnak a leírt problémában.
A most is a szülő oldalára állókkal meg ne foglalkozz...
Ha egyszerűen szeretnéd megoldani, akkor kollégium lesz a megoldás.
Új környezet, új emberek elven találhatsz olyan is aki megért.
Esetleg iskolapszichológus, amennyiben létezik. Vele beszélhetsz ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!