Ti mit szólnátok, ha a volt férjetek új barátnőjével jóban van a gyereketek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 13:20
21/22 anonim válasza:
Orulnek. Volt Férjem nem nagyon ketes senkit es nagyon drukkolok, hogy találjon egy hozza való lányt. Az, hogy a fiunkkal jobsn van, szerintem orom. Az a gaz, ha gyűlöli es utalna odamenni a kicsi
22/22 anonim válasza:
Én reméltem, hogy szimpatikusak lesznek egymásnak, mivel egy nőben jobban megbiztam volna, mint az exemben, hogy képes normális kaját adni a gyerekeimnek, de sajnos tévedtem. Zsák megtalálta a foltját, ugyanolyan igénytelen mint az exem (aki az évek alatt lett ilyen, mielőtt megkérdezitek miért voltam vele....). Ráadásul az új bnő nagymamakorú, úgyhogy sosem találkoznak, nem akarnak menni a gyerekeim. Pech. A nő ki is jelentette, hogy nem birja a gyerekeimet (az apjuknak/exemnek, aki meg továbbmondta a gyerekeinknek, szóval ez is nonszensz), úgyhogy ebből már sok jó nem fog kisülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!