Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok, ha a volt...

Ti mit szólnátok, ha a volt férjetek új barátnőjével jóban van a gyereketek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 11. 13:20
1 2 3
 11/22 omba ***** válasza:
87%
Tapasztalatból: kb. ez a legjobb, ami történhet, - és talán ezért elég ritka is, sajnos.
2016. jún. 11. 13:50
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk konkrétan megőrült az exem amikor kapcsolatom lett és összeköltöztünk.Addig meg tudtuk beszélni a gyerekkel kapcsolatos anyagi és láthatással kapcsolatos dolgokat, azután már nem volt hajlandó elengedni hozzám a lányomat, miszerint "az a rhibhanc nem fogja tönkretenni a gyerekem". Érdekes kijelentés valakiről,akit soha nem is látott azelőtt. Mivel nem akart ebből engedni és teljesen kifordult önmagából, maradt a bírósági módszer. Szomorú, mert egy kötetlen és a gyereknek kedvező láthatásból lett egy szabályozott láthatás, csak azért mert párkapcsolatom lett. Ma már el KELL engednie láthatásra és találkozik a párommal is, de fiatal még és nem akarjuk rázúdítani ennyi idősen az "apa új felesége" témát.
2016. jún. 11. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha "új barátnő" akkor komolyan örülnék. Ha úgy új, hogy ő segített becsapni engem, tehát vele járt félre a (most már ex)férjem, míg nekem túlórát hazudott, és a gyerekem ezek után tök normális embernek tartaná... na az őszintén nem tetszene.
2016. jún. 11. 14:10
 14/22 Tubarózsa ***** válasza:
85%

Miért, ez baj? Az én szüleim elváltak, kb 2éves koromban. Apu nem sokkal utana öszejött egy nővel,még együtt vannak, már házasok is. A család imádja a nőt, mindenki. Nagyon sokat nyaraltam pl velük, nagyon jó volt. A mai napig minden jo am :) sőt anyunak szinte a legjobb barátnője :)/az esküvön anyu volt a tanuja a feleségnek :) /

Üdv 26N

2016. jún. 11. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki.
2016. jún. 11. 16:31
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Miért kellene ebből problémát csinálni? A gyerekeim nagyon is jóban vannak az új feleségemmel. Főleg a lány. Jó, manapság már verik a 30-at, de a házasságom sem mai keletű, és a kezdetektől így volt.
2016. jún. 11. 16:50
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
#13 velunk pontosan ez tortent.Tulleptem rajta.Egyuttmukodunk lathataskor es ez a gyerekeknek is jobb mintha egymas ellen dolgoznank.Ez van.
2016. jún. 11. 18:10
 18/22 anonim ***** válasza:
ez a normális. a párom szülei is elváltak gyerekkorukban. az apja új párjával jóban van a párom is.hiába telt már el sok év azóta,a párom anyja haragszik érte, árulásnak veszi,hogy a párom jóban van vele is.szerintem ez hülyeség. ha elváltak,várható,hogy új kapcsolat lesz mindkét részről. miért ne lenne vele jóban a gyerek is? jobb,mint utálkozni.
2016. jún. 11. 18:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, hogy kedvelik egymást. Szerintem nem hiányzik neked sem, hogy a gyerek ne akarjon menni az új nő miatt, de azért el kellene kényszerítened láthatásra. Fordított helyzetben te is azt szeretnéd, ha a gyerek kijönne az új pároddal és az exed se szóljon bele a magánéletedbe.

Egy esetben jogos az aggodalmad, ha az exed folyamatosan cserélgeti a barátnőit és mindig belerángatja érzelmileg a gyereket, de erről eddig nem volt itt szó.

2016. jún. 11. 19:42
 20/22 anonim válasza:
79%
Én is hasonlóan vélekednék mint a többi hozzá szóló.Nálam ez sajnos nem jött be mert válásunk óta ami már 14 éve volt kedves kis volt feleségem még csak meg se nézte a kislányomat.
2016. jún. 12. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!