Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők zavarna, ha a gyerekete...

Szülők zavarna, ha a gyereketek rockos pólókba mászkálna?

Figyelt kérdés

2016. jún. 9. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknél elgondolkozok, hogy más szülők mit tudnak hallgatni? A mi családunkban anya is meg apa is nagy rockerek, ezen nőttem fel, de még ha nem is ez a szokás a családban, akkor se tudom elképzelni, hogy egy szülő ezen kiakadjon...
2016. jún. 9. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem egy gigantikus fallosz vagy valami hasonló minta van rajta, a gyerekem olyan pólóban csángál amilyenben csak akar :)
2016. jún. 9. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha olyanban, amit én is szeretek, akkor nem :D Oké, olyanban is, amilyet nem szeretek :) Felőlem bármilyenben mászkálhat, ha nem valami náci zenekar van rajta.
2016. jún. 9. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Épelméjü szülő ilyenen nem akad ki
2016. jún. 10. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!