Jogos az álláspontom?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: A családomból sem a szüleimnek, sem a testvérem nem járt egyetemre, nincsen egyiküknek sem felsőoktatásban szerzett papírja. A szüleimmel élek, épp készülök a vizsgaidőszakban és anyám állandóan beleszól abba, hogy hogyan tanulok, állandóan piszkál, miközben semmi segítséget sem képesek nyújtani abban, hogy gördülékenyebben menjen a tanulás. Szóval magamra vagyok utalva és nem képes felfogni, hogy miért akadok ki rá, amikor elkezd engem csesztetni ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Nem hagyom, hogy beleszóljon abba, hogy hogyan intézem ezeket a dolgokat, mert nincsen köze hozzá. Nem úgy értem ezt, hogy nem osztok meg vele semmit, hanem hogy nem ő az, aki a képzést végzi, hanem én, szóval szerintem abszolút nincsen joga, hogy baszogasson engem.2016. jún. 9. 16:11
11/14 anonim válasza:
Harmadiknak:
Meg neki sincs papirja.
Masik..amig a szulo eteti a gyereket, fizeti a szamlakat stb JOGA van beleszolni. Biztos nem akar rosszat! Az allam fizeti? Ez jo. De a tobbi kiadasodat gondolom a szuleid fedezik. Szoval lehet nem tetszik, de egyetemre jarni nem kotelezo. Ha a szuleid hazaban elsz, az azt jelenti, h tamogatnak a tovabbtanulasban nem?
12/14 anonim válasza:
Csak neked akar segíteni, és nem tudja másképpen kifejezni, mennyire büszke rád. De nem tudja, vagy nem érti, hogy te miért nem kérsz belőle. Magyarázd el neki finoman, érthetően, részletesen.
13/14 anonim válasza:
Én voltam hasonló helyzetben. Meguntam, és elmentem dolgozni. Anyám azóta is úgy éli meg, hogy minden segítséget megadott, nyugalmat békét, miért hagytam ott az egyetemet... Én meg nem vitázom vele, ráhagyom és kész. (az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyetemi tanulmányaim révén is szereztem a munkám, szóval olyat csinálok, amit már 10 éves koromban is terveztem. illetve utána amikor már nem otthon laktam és volt pénzem elkezdtem simán másik egyetemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!