Depressziós tüneteket mutat a lányom?
Hát a kérdés elég költői...
Mert a válasz egyértelmű sajnos...
Hát ha a szakember sem segített, akkor nektek kell valahogy megoldani...
Mit szeret csinálni? van hobbija?
Olyan dolgokat kellene csinálnia amit élvez, amiben van sikerélménye és ahol találhat barátokat...
23F
acelsziv en vagyok egy gyogyult eset de azert vannak am meg rajtam kivul nehanyan.
ha nem kezelt volna egy nagyon jo pszichiater es nem szedtem volna (ma is szedem) a gyogyszereket akkor mar regen nem elnek.
ami nalam a depressziot kivaltotta az ok nem szuntetheto meg es a kezelessel meg a gyogyszerekkel eljutottam odaig hogy normalis es kiegyensulyozott eletet tudok elni.
a major depressziobol talan 1 % az aki kepes meggyogyulni orvosi segitseg nelkul.
Volt az egyik forumon egy lany akit lebeszeltek az ilyenek mint te hogy ne szedje a felirt gyogyszereket, o meg szepen abbahagyta. az okos tanacs hatasara az anyja talalta meg a furdokadban kihulve felvagott erekkel. talan jobb lenne ha nem adnal hulye laikus tanacsokat senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!