Nagyon kedvetlen levert folyamatosan,csak nagyon ritkán mosolyog.Folyamatosan, piszkálják ezért önbizalom hiányos és értéktelennek tartja magát.Voltak már öngyilkossági kísérleti is ami,miatt kórházba került.Naponta változik a hangulata.Nem mozdul ki otthonról,messze laknak a barátai.Voltam már, vele szakembernél de nem változott,a hangulata.A fiúk kihasználják,folyamatosan fájdalmat okoznak neki.Mit tegyek,hogy jobb kedve derüljön?
11 És melyik is az áltudományom? Másrészt szerinted egy ilyen kérdésre a kohásznak, meg a szobafestőnek kell választ adnia, vagy mi?
2016. jún. 9. 16:37
12/23 Nevem Panni válasza:
Szereted őt, nem? Csak azt tudom mondani amit a többiek is. Szervezzetek közös programokat, beszélgessetek sokat. Nekem sokat jelentett volna, ha anyám ezt tette volna. Otthon senki nem vette észre, nem foglalkoztak azzal, mi van velem. Felálltam, de az önbizalmam mínuszban van és ha valaki valamilyen megjegyzést tesz rá, visszajön az a borzalmas érzés. Mondhatni tönkretettem magam abban az egy évben. De nem magamat sajáltatni jöttem. Remélem minden redben lesz a lányoddal! Mindenki megérdemli a boldogságot.
2016. jún. 9. 16:41
13/23 acelsziv válasza:
Kérdező: A pszichiátriai drogok - antidepresszánsok - mellékhatásként érdekes módon depresszióra és öngyilkosságra való hajlamot okoznak. Ahány iskolai lövöldözés volt a világban az össze elkövető ilyen szemetet szedett az esetet megelőzően.
Ki kell derítenetek, hogy mi okozza a lányod problémáját. Az önbizalmát meg lehet növelni és igenis meg kell tanulnia, hogy kiben bízhat meg.
Én is voltam súlyosan depis és majdnem meg is öltem magam de érdekes módon pszichók és a szemetük nélkül is rendbe jöttem.
Amennyiben a gondot vegyi anyagok okozzák a testben, úgy méregtelenítenie (szauna) és vitaminokra van szükség.
Ha az iskolában így bánnak vele, nem csoda a depis és a "gyógyszer" nem fogja eltűntetni a vele szemétkedőket.
2016. jún. 9. 16:41
14/23 acelsziv válasza:
Tehát jól sejtem és pszichiáter vagy. Azt ugye tudod, hogy a szakmád krémjébe tartozók is elismerték, hogy fennállásának 150 éve alatt a pszichiátria egyetlen gyógyult esetet sem tudott felmutatni?
2016. jún. 9. 16:43
15/23 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok szakmabeli, de van ilyen a családomban, szóval nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, hogy ez betegség, és szakember kell. Nem biztos, hogy gyógyszerek minden esetben, de kezelés nélkül tragikus kimenetele is lehet a dolognak. Nagyon nehéz is lehet egy ilyen beteggel, én senkinek nem kívánom, a kérdezőnek meg kitartást kívánok.
2016. jún. 9. 16:50
16/23 anonim válasza:
Nehéz lehet, nagyon sajnálom. Gondolom ha volt kórházban az orvosi részét már megjártátok, valóban nem hallani gyakran, hogy az orvosi kezelés sikeres lenne. Ha a helyedben lennék, én olyasmivel próbálkoznék, ami életmódváltást tesz szükségessé, pl. ha megtehetném így nyáron vidékre utaznék vele,vagy a tengerhez, és olyan tevékenységbe vonnám be, amiből azt érezheti, hogy ő hasznos ember. Valami olyan önkéntes munkára gondolok aminek sok köze van a természethez, és szükségszerűen emberi kapcsolatokkal jár. Segíteni időseknek, beteg gyerekeknek, ételt osztani,stb. Nem tudom pontosan milyen lehetőségek vannak erre, de szerintem ha látja hogy 1. van olyan ember, aki sokkal nehezebb helyzetben is tud mosolyogni, 2.Ő nagyon sokat tud segíteni másoknak, akkor az megváltoztathatja pozitív irányban a dolgot. Mindenesetre felvidítani, vagy vidám filmekkel szórakoztatni semmiképp sem próbálnám, hagyni kell hogy megélje azt amit érez.
2016. jún. 9. 17:10
17/23 anonim válasza:
Az önkéntesség - ahogy az előttem író mondta - nagyon jó ötlet. Akár állatmenhelyen is, ha nem akar emberek között lenni egyelőre.
Írtam 2-ként a közös programot: otthoni közös főzés, sütés? Kipróbálhatnátok olyan recepteket, amiket előtte nem. Nem vagyok szakember, de én ilyenekkel próbálkoznék. Esetleg valami könyv, ami érdekes lehet ezzel kapcsolatban neki... talán.
2016. jún. 9. 17:17
18/23 anonim válasza:
Ha már öngyilkossági kísérletei voltak a lányodnak,akkor nem kérdés,hogy komoly gondokkal küzd!
Mindenképp nézz másik szakembert és keresd a segítséget számára!Sok minden szóba jöhet,de ki miben hisz és kinek mi segít.
Ha más megoldás nincs,akkor ki kell szakítani a jelenlegi környezetéből.
F40+
2016. jún. 9. 18:01
19/23 anonim válasza:
Öngyilkossági kísérlete volt, de még el kell gondolkozni azon h depressziós-e :,D, hát besz*rás. Látszik h nem foglalkozol vele. "Fantasztikus" szülő vagy mit ne mondjak...
2016. jún. 9. 18:20
20/23 anonim válasza:
szüntesd be a tv t a netet és vidd csoportos sportra és más közöségi közegbe
a sport segitene legyözni a stresszt ami a depit okoza és ha emberek között lenne elterelné a figyelmét és növelné az értelmi inteligenciát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!