Mit tegyek? Elmennétek?

Figyelt kérdés
Apummal nem jövök ki jól ,mert nem vett meg vmit ,de ez most lényegtelen. Már 1 hónapja nem beszélünk ,csak anyuval szoktam ,mert ő normális. A lényeg a következő: 1 hét múlva lesz egy osztálybuli ,a vakáció előtt ,délután ,az iskolától arrébb. Anyum nem tud elvinni ,mert el kell mennie valahová,és apuval kénr mennem ,de nem szeretnék vele menni ,mert úgy is elkényeztetettnek hívns az egész úton ,meg ilyenek. A taxizást nem engedik meg ,és egyéb tömegközlekedést sem. Mit tegyek? Elmenjek a buliba?
2016. jún. 5. 19:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj otthon és duzzogj. Utána az oszitársaknak azt hazudhatsz amit akarsz...
2016. jún. 5. 21:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor leírom a teljes történetet: Az iskolában senki sem barátkozik velem ,mert asztmás vagyok. Próbáltam mindenhogy barátkozni ,emiatt vagyok kitűnő ,néha megírom nekik a leckét ,vagy fogalmazást ,még néha pénzt is kértek (csak pár 100 forintot) és adtam ,de még mindig utálnak,az asztmát meg nem kezelhetem. Anyu ezt tudja ,és vele szoktam ezeket megbeszélni ,és mondhatjuk ,hogy ő az egyetlen barátom. Aput is nagyon szeretem ,de vele nem szoktam ezeket megbeszélni ,mert nagyon tisztelem azokért ,amiket tett értünk ,hogy jó életünk legyen ,és félek ,hogy csalódna bennem. A múlthéten az osztálytársaim azt mondták ,hogyha veszek egy CityBoard-ot ,akkor beszélhetek velük. Elmentem apuval a plázába,és akkor történt a leírt eset. Másnap az osztálytársaim meg is aláztak,bezártak a szekrénybe,és ilyenek. Azóta nem beszélek apuval ,mert félek ,hogy csalódik bennem ,anyunak elmondtam ,és megígérte ,hogy nem mondja el apunak. Apu ezért most azt hiszi ,hogy elkényeztetett vagyok ,de nekem így még mindig jobb. Ha egy kocsiban lennék vele kettesben ,akkor biztosan nem bírnám,hogy hercegnőnek néz ,és elmondanám ,azt meg nem akarom. Ha viszont nem megyek el ,akkor még jobban megaláznak,és ezt nem akarom. Remélem így már érthetőbb. És bocsánat ,hogy támadtalak titeket. Ti csak segíteni próbáltatok
2016. jún. 5. 21:14
 13/19 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Mondom mit kell tenned:

-Elmondod apukádnak miért szerettél volna egy ilyen segway-t. Biztos megért.

-Beszélsz az osztályfőnököddel/vagy elmondod az osztálytársaidnak ,hogy hülye csicska,státusszimbólum istenítő barmok.(Finom voltam és nőies)

-És a helyedben nem mennék el osztálybuliba ha ilyen osztálytársaim lennének.

14/F

2016. jún. 5. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
ha mindenki utál az osztályban, miért akarsz menni az osztálybulira? gyanús vagy te nekem..
2016. jún. 5. 21:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem olvastad el a végét? Ha nem megyek el ,akkor még jobban megaláznak. Nem szeretném elmondani ,hogy eddig mit tettek velem.
2016. jún. 5. 21:43
 16/19 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Azt nem is kell. Ha csak a Segway miatt hív hercegnőnek apud akkor csak a segway-t mond el. És beszélj az osztályfőnökkel. Gondolj bele mi a jobb elmész egy kirándulásra ahol megaláznak vagy nem mész el és akkor nem vagy megalázva és utána ígyis-úgyis megaláznának ha nem szólsz az osztályfőnöknek szval ha nem mész el van egy nyugodt napod.
2016. jún. 5. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Ideje iskolát váltani. A következő évet már máshol kezdd!
2016. jún. 5. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:

hát, ne haragudj, de te teljesen hülye vagy, vagy esetleg kamu a kérdés...

hogy hagyhatja magát valaki, hogy ennyire megalázzák? és még rohansz utánuk osztálybuliba, hogy ott is jól beléd rugdossanak? legyen már tartásod és állj ki magadért, így nagyon nehéz életed lesz, ha hagyod, hogy mindenki kihasználjon és megalázzon

de azért anyád sem semmi, aki hagyja, hogy bántsanak, ahelyett, hogy másik iskolába vinne, nem, nem akarom ezt a kérdést elhinni, ilyen nincs...

2016. jún. 6. 06:29
 19/19 KJUsul ***** válasza:

Valahogy csak kibújt a szög a zsákból. Egyszerűen arról van szó, hogy azt hitted, ha kapsz egy City Boardot, akkor befogadnak maguk közé. HA MEGKAPTAD VOLNA AKKOR SEM FOGADNÁNAK BE!

Onnan tudom, hogy csak ezért megaláztak, szekrénybe zártak stb. Ha lett volna City Boardod, akkor kitalálnak mást. Vagy elveszik tőled. Vagy összetörik. Vagy bármi mást. Te meg azért akarsz elmenni bulizni velük,mert kiközösítenek az asztma miatt.

Mondok valamit: NEM ÉRNEK ENNYIT AZOK A RETARDÁLTAK!!!!!!

Keress más osztályokban más barátokat vagy más helyen. Jájr el uszodába, az jót tesz az asztmádnak is és ott találhatsz normális fiúkat-lányokat, nem ilyen retardált idiótákat. Ez a véleményem. És ülj le apuddal és mondd el neki az egész sztorit, majd meglátod, megértőbb mint hinnéd.

2016. jún. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!