Elengednétek a lányotolat?
Holnap lesz egy koncert ami nagyon érdekel, viszont nincsen kivel mennem. Mondhatni nem túl olcsó a jegy, emiatt nem akartam olyan barátot hívni, akit nem is érdekel.
Ellenben idén leszek 17 éves, és lány vagyok. Már voltam hasonló kaliberű koncerteken/fesztiválokon. Tavaly nyáron is mehettem ismerősökhöz, másik városba fesztiválozni, 4 napra. Nagyon jó kapcsolatom van Anyummal, tudja, hogy mikor merre vagyok, maximum egy 20percen belül reagálok a telefonomon az értesítésekre, ha nem is azonnal. Illetve a jegyeimre sem panaszkodhatnak. Sokat javítottam magamhoz képest, és 4-es, 5-ös jegyeim vannak, egyedül fizikából közepes.
Részemről bejöhet ő is, csak nem hiszem, hogy tetszene neki, és emiatt nem kellene kidobni azt az összeget...
Nem hiszem, hogy számítana, de róluk van szó!
Igen, tisztában vannak, hogy az ilyesmi zenét szeretem!:)
Előre is köszönöm, 16/L!
Nincs kivel. Hát elárulom, nem fog mindig a seggében lenni valaki.
Tessék a fiaitokat megnevelni, hogy a lányaitokat ne kelljen félteni.
Kreatorra simán. Maximum vinnélek, hoználak, vagy befizetnék melléd valakinek még. De az biztos, hogy én bemennék, mert szeretem a jó zenét.
Ellenben a mucsajröcsögei kiskocsmába, a drogos agyagedények közé diszkóba és egyéb culture-free helyekre legfeljebb testőrséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!