Elengednétek a lányotolat?
Holnap lesz egy koncert ami nagyon érdekel, viszont nincsen kivel mennem. Mondhatni nem túl olcsó a jegy, emiatt nem akartam olyan barátot hívni, akit nem is érdekel.
Ellenben idén leszek 17 éves, és lány vagyok. Már voltam hasonló kaliberű koncerteken/fesztiválokon. Tavaly nyáron is mehettem ismerősökhöz, másik városba fesztiválozni, 4 napra. Nagyon jó kapcsolatom van Anyummal, tudja, hogy mikor merre vagyok, maximum egy 20percen belül reagálok a telefonomon az értesítésekre, ha nem is azonnal. Illetve a jegyeimre sem panaszkodhatnak. Sokat javítottam magamhoz képest, és 4-es, 5-ös jegyeim vannak, egyedül fizikából közepes.
Részemről bejöhet ő is, csak nem hiszem, hogy tetszene neki, és emiatt nem kellene kidobni azt az összeget...
Nem hiszem, hogy számítana, de róluk van szó!
Igen, tisztában vannak, hogy az ilyesmi zenét szeretem!:)
Előre is köszönöm, 16/L!
Egyedül nem.
Mennyibe kerül a jegy?
Csak egy metal koncertre megy semmi baja sem lesz. Ott csakis kedves és barátságos emberek lesznek! Az ilyen zenét nem elmebeteg drogos alkoholista erőszakos vademberek szeretik hanem JÓ emnerek!!!!!!!
Nyugodtan mehetsz egyedül is. Ugyis lesz majd társaságod.
Igen, elengednem. Anyum is elenged engem mindenhova, ha tudja mikor, kivel, hol vagyok.
Mennyi a jegy?
17-es ott a hiba..... mikor KIVEL
Egyedül menne. Én sem engedném el.
Igen, csak, mint a 18-as mondta, nincs kivel..:)
Bár bent lesznek ismerősök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!