Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy megértsék,...

Mit csináljak, hogy megértsék, a műtéttől én ugyanaz leszek a külsőmtől függetlenül?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. Sosem volt nagy mellem, így elhatároztattam, hogy plasztikáztatom. Nem vagyok az, aki mindent átszabatna magán és mostantól félévente plasztikai sebészhez járnék. De ez mindig zavart.

Elmondtam otthon (egyetemista vagyok, Pesten élek) és a szüleim kiborultak. Szerintük az utóbbi két évben teljesen megváltoztam, rám sem ismernek már és azt hitték, hogy tovább nem akarok változni. Meg hogy így is szép vagyok, stbstb.

Igen, rengeteget változtam.

80 kg-ról 53 lettem, így az egész ruhatáramat kidobtam, sokkal csinosabban és nőiesebben öltözködöm.

A hajamat is levágattam, befestettem.

Műszempillám van már másfél éve.

A körmeimen is gél lakk van.

Szemüveget sem hordok, inkább kontaktlencsézek.

Szóval aki most megnézné a 15-16 éves kori képeimet, valószínűleg rám sem ismerne. Csúnya voltam és még én magam is undorodok az akkori önmagamtól.

Anyáék mégis úgy viselkednek, mintha a mostani énemmel lenne probléma. Nem értik, hogy én így sokkal boldogabb vagyok, nincsenek komplexusaim és az önbizalmam is megnőtt.

2016. jún. 2. 09:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
54%
Az írásodból úgy tűnik, csak most kezded megszeretni és elfogadni magadat. Ez nagyon jó dolog. A testedzés fontos, a festett köröm, szép frizura, csinos ruhák, ápoltság fontosak, bárki bármit is mond. A műszempilla nem az én asztalom, de ez legyen a legnagyobb "hibád". Simán lehet, hogy 1-2 év múlva már nem is fogod használni. A plasztikához nagyon nem értek, de a helyedben várnék vele. Pont azért, mert egyre jobban megszereted saját magadat, és adnék egy esélyt arra, hátha elfogadod később a melleidet is. Én most, 31 évesen, két gyermek után kezdtem el rendszeresen sportolni, életmódot váltani, napról-napra jobban szeretek a saját bőrömben lenni. A mellem nekem is komplexusokat okozott mindig, mert elég nagy, nagyon nem tetszik a formája, és az egyik nagyobb, mint a másik. Fél éve kezdtem megszeretni őket. Mondhatott addig bárki bármit ( férjem imádja ), és mindig gátlásos voltam a melleimmel. De ahogy egyre jobban megszerettem a saját testem (és teszek is ezért), kezdem abszolút elfogadni őket, sőt, kezdem szépnek látni. Én a helyedben adnék magamnak még legalább 5 évet, változhat a véleményed.
2016. jún. 2. 16:48
 32/33 anonim ***** válasza:
És egyetemistaként miből finanszírozod a műkörmöt, szempillát? És a műtétet miből gondoltad kifizetni?
2016. jún. 3. 14:12
 33/33 acelsziv ***** válasza:
34%
utolsó: A másik kategóriában egy csaj társat keresett dubajozáshoz. Szerinted?
2016. jún. 3. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!