Mit csináljak, hogy megértsék, a műtéttől én ugyanaz leszek a külsőmtől függetlenül?
20 éves vagyok. Sosem volt nagy mellem, így elhatároztattam, hogy plasztikáztatom. Nem vagyok az, aki mindent átszabatna magán és mostantól félévente plasztikai sebészhez járnék. De ez mindig zavart.
Elmondtam otthon (egyetemista vagyok, Pesten élek) és a szüleim kiborultak. Szerintük az utóbbi két évben teljesen megváltoztam, rám sem ismernek már és azt hitték, hogy tovább nem akarok változni. Meg hogy így is szép vagyok, stbstb.
Igen, rengeteget változtam.
80 kg-ról 53 lettem, így az egész ruhatáramat kidobtam, sokkal csinosabban és nőiesebben öltözködöm.
A hajamat is levágattam, befestettem.
Műszempillám van már másfél éve.
A körmeimen is gél lakk van.
Szemüveget sem hordok, inkább kontaktlencsézek.
Szóval aki most megnézné a 15-16 éves kori képeimet, valószínűleg rám sem ismerne. Csúnya voltam és még én magam is undorodok az akkori önmagamtól.
Anyáék mégis úgy viselkednek, mintha a mostani énemmel lenne probléma. Nem értik, hogy én így sokkal boldogabb vagyok, nincsenek komplexusaim és az önbizalmam is megnőtt.
Ha rám hallgatsz, tapasztalatból írok a műciciről.
Ne tedd.
Pl tényleg nagyon rossz vele lovagolni, illetve a párod sem fogdoshatja kedvére, mert bajt okozhat, ergo a melled "mindent a szemnek" tárgy lesz, ha gyereked lesz, akkor el kell apasztanod a tejed vagy kiveszik.
Ja és az implant cseréjéről még nem is beszéltem..
Szerintem egyértelműen van némi komplexusod, amit a külsőségekkel kompenzálsz. Amíg nem lépsz át egy egészséges határt, addig ezzel nincs is baj. Ha a mellnagyobbításról nő az önbizalmad, jobban tetszel magadnak, akkor hajrá.
De ez a sok minden, amit leírtál (műszempilla, géllakk, új ruhák, pilátes, jóga...stb) elég sok pénzbe kerülnek.
A mellműtét sem lesz ingyen, és nyilván mindezt a szüleid finanszírozzák a továbbtanulásod mellett. Dönthetnek úgy, hogy nekik már a mellplasztika nem fér bele.
#10,
ha nem tűnt volna fel, itt mindenki segítő szándékkal válaszolt. Az alultájékozottságod és a könnyen ítélkező hajlamod minősít, ha mindössze a szűklátókörűséget sikerült megértened az egészből. Egészségedre.
Sajnos meg tudom érteni a kérdező komplexusait. Tény, hogy a férfiak rendkívül szigorúan ítélik meg, sőt osztályozzák a nők külsejét. És ha a nő nem üti meg az elvárt szintet, akkor a kutya nem lesz kíváncsi a belső értékeire sem. Ez van, ilyen világot élünk.
Csak egy kérdés: lehetne a plasztikai sebészet ilyen virágzó iparág, ha nem volna rá igény? És miért van rá igény? A férfiak elvárásai, és a nekik való megfelelési vágy miatt.
(Apró megjegyzés: 53 kilós nőnek miért volna túl nagy a C-s mell? Igaz, a magasság meg az alkat is számít, de 53 kilós koromban nekem is C-s mellem volt. Természetesen és magától. Még akkor növésben voltam.)
Csak válaszolt meg ezt a kérdést:
Műmell, műszempilla, műköröm, felteszem szoliba is jársz, aztán majd jön a műszáj. Mert jönni fog az tuti.
Ezek után milyen jogon akarsz VALÓDI férfit?
11, el tudom képzelni hogy néznek ki azok a férfiak :D
Persze, a férfiaknak nem a szőkék és nem a nagy mellek tetszenek, hitegesd csak magad :D
#15,
azzal vitatkoznék, hogy a férfiak elvárásai miatt van a plasztikai sebészetre igény:
1., Ha azt mondják hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz, ha ettől neki jobb lesz?
2., Olvasgass a férfiak hozzászólásaiból is.
3., Az alacsony önbizalomhoz leginkább a média járul hozzá (még a csavarlazítót is erotikus képekkel reklámozzák...). Erre az alacsony önbizalomra építkezik az esztétikaipar.
4., Más országokban, ahol nem dübörög a médiában az testképzavar közvetítése, ott érdekes mód nincsenek a férfiaknak ilyen elvárásaik.
Másrészt szeretnék kiállni azok mellett a férfiak mellett, akikre általánosságban ráhúztál egy sémát. Az egyértelmű túlzás, hogy egy férfi beérné a külsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!