Mit csináljak, hogy megértsék, a műtéttől én ugyanaz leszek a külsőmtől függetlenül?
20 éves vagyok. Sosem volt nagy mellem, így elhatároztattam, hogy plasztikáztatom. Nem vagyok az, aki mindent átszabatna magán és mostantól félévente plasztikai sebészhez járnék. De ez mindig zavart.
Elmondtam otthon (egyetemista vagyok, Pesten élek) és a szüleim kiborultak. Szerintük az utóbbi két évben teljesen megváltoztam, rám sem ismernek már és azt hitték, hogy tovább nem akarok változni. Meg hogy így is szép vagyok, stbstb.
Igen, rengeteget változtam.
80 kg-ról 53 lettem, így az egész ruhatáramat kidobtam, sokkal csinosabban és nőiesebben öltözködöm.
A hajamat is levágattam, befestettem.
Műszempillám van már másfél éve.
A körmeimen is gél lakk van.
Szemüveget sem hordok, inkább kontaktlencsézek.
Szóval aki most megnézné a 15-16 éves kori képeimet, valószínűleg rám sem ismerne. Csúnya voltam és még én magam is undorodok az akkori önmagamtól.
Anyáék mégis úgy viselkednek, mintha a mostani énemmel lenne probléma. Nem értik, hogy én így sokkal boldogabb vagyok, nincsenek komplexusaim és az önbizalmam is megnőtt.
kedves elozo valaszolok: a nok nem a ferfiakert elnek. onmaguknak akarnak tetszeni. senkit nem erdekel, hogy mi a ferfiak velemenye a mumellrol. az a lenyeg hogy a kerdezonek tetsszen. ha o jobban erzi magat nagyobb mellekkel hat csinaltassa meg. az o boldogsagat kell, hogy szolgalja. nem a ferfiaket. gondolom a parjaval megbeszeltek a dolgokat.
a szuleidnek inkabb orulnie kellene, hogy jol erzed magad a borodben. jogod van a mutetre; ha rendelkezesre all ilyen lehetoseg, miert kene ugy leelned az eleted, hogy nem szereted a melleidet?
kerlek ne hallgass az elozo valaszolokra. nekik meg egyszer leirnam: a nok onallo fuggetlen lenyek, es nem a pasik elvezeti cikkei. nem beszelhettek ugy roluk, mint targyakrol.
A 75A méret nem rossz az 53 kilóhoz. Már nem 80 kg vagy (ahhoz elhiszem, hogy kicsinek tűnt).
Szerintem rakj fel itt a divat vagy az egészség kategóriába olyan képet magadról, ahol nem látszik a fejed és kérj véleményt az alakodról, az valósabb értékelést fog adni, mint amilyennek önmagadat látod.
Rossz helyen tetted fel a kérdést, szerintem GYIK-re 99%-ban olyan emberek járnak, akik a legalacsonyabb korlátot sem képesek átlépni segítség nélkül; nemhogy irányt váltani... :)
Én ugyanígy voltam ezzel, mint te és szintén a fogyásom után csináltattam meg a melleimet. Édesanyám eleinte sápítozott és le akart beszélni, de aztán amikor látta, hogy nem görögdinnyéket hanem csak ---normál--- méretű melleket kértem a Jézuskától, akkor megnyugodott. Utólag pedig meg is dícsért, hogy bátor voltam ezt az egészet bevállalni. :)
Azóta leszedettem a műkörmeimet, a műszempillát, nincs egy darab magassarkúm sem, nem járok szoknyában és soha többé nem fekszem kés a alá - magyarán nem tartottam soha sehova, ez csak egy döntés volt és kész. Nem lettem se rib*, se kifordult, se semmi más. Ugyanúgy folyik az élet, dolgozom, küzdök önmagamért és mindazért amit szeretek. Esténként fürdéskor meg mindig megnézem a meseszép 75C-s melleimet. :P
Mindig lesz olyan, akinek a szemében rib* vagy emiatt. Na pont őket kell magasról lexarni. Hála az égnek minden további nélkül átléphetsz a korlátolt lényük felett.
Nézd, sosem leszel ugyanaz.
Ahogy megy az idő, és érnek a külső ingerek, mindenki változik.
Nyilván a te önbizalmad is megnőtt, és fog is még a változásod alatt. Ők ettől félnek leginkább, hogy elszállsz magadtól. Meg persze a sztereotípiák.
Azt én is meg tudom erősíteni, hogy hülyeség a mű dolgokra rámenni, az emberek az önbizalmat szeretik.
Én teljesen natúr életmódot folytatok, nem festem semmim - mondjuk épp ezért szép, egészséges is a hajam, bőröm -, sokszor nincs időm úgy kirohanni a boltba, hogy ne venném át az otthoni mackót, mégis megnéznek, dicsérnek, naponta fel akarnak szedni.
Festékek nélkül is igényes vagyok, egészségesnek nézek ki, kerek, edzett a fenekem. Az én mellméretem is éppen kaparja a B-t, eddig még egy férfit sem zavart.
Hidd el, ők nem a műszempillát, meg a műkörmöket nézik. A legtöbb nő szintúgy nem.
Mindenki meg akar felelni a nagy semminek, mert az utcán senki nem fogja figyelni ezeket az apró hülyeségeket, csak a médiából az ömlik ránk, hogy a legújabb ruhakollekció nélkül nem vagyunk senkik.
Egyszerű áldozat vagy, ilyen trükkökkel vesznek rá, hogy minél többet költs.
Zárójelben megjegyezném, hogy az emberiség legnagyobb hülyesége az illatosítás. Nekünk is vannak feromon-féle illataink, esetemben pl. sokszor érezhetik meg azt, mert nyilván büdös nem vagyok, de nem is a legújabb parfümöktől bűzlök. Eddig bármilyen stílusban pompáztam, pont ugyanannyi udvarlóm akadt az utcán.
Kérdező, neked is meg kell találnod az utad ebben a hülye világban, ahogy mindenki másnak.
Azért szeretnél így kinézni, mert tudat alatt meg akarsz felelni annak, amit tömnek beléd. A műszempilla, műkörmök, hajfestés minden hülyeség nem egészséges, de visszafordítható. A műmell nem.
Nagyon is meglehet, hogy később meg fogod bánni, de ha ki is veteted az implantátumokat, a sajátod már nem fog úgy állni, sebhelyes lesz.
Az egészséged, és saját magad miatt gondold ezt át jobban.
Próbálj túllátni a megfelelési kényszereden. Ez ugyanis az.
Hozzátenném, nagyon csúnya játékban veszel részt.
A legtöbb kozmetikum előidézi azokat a problémákat, amiket másikkal próbálsz leplezni. Valószínűleg nem véletlen.
Nekem dezodoron fogkrémen, a fürdéshez, hajmosáshoz kikevert cuccaimon kívül semmire nincs szükségem.
nincsenek pattanásaim, nem száraz, nem zsíros a bőröm, nincsen semmiféle problémám.
A hajam is egészséges, szép.
27 éves vagyok, de még mindig 20-nak néznek, mert feszes vagyok, és egészséges.
Azért ne menjetek már bele minden hülyeségbe.
#25,
"GYIK-re 99%-ban olyan emberek járnak, akik a legalacsonyabb korlátot sem képesek átlépni segítség nélkül; nemhogy irányt váltani"
És ezt a varázsgömbödből olvastad ki?
Másrészt az feltűnt, hogy nem korrekciós műtétről van szó?
Kislány, aki igazából már felnőtt nő, jól gondold meg ezt a mellplasztikát.
Egy vékony lány pici cicikkel sokkal vonzóbb, mint két tejeszacskóval.
Hidd el, kimondottan illúzióromboló szex közben két szilikonzacskót nyalogatni. Nekem nem jön be a műcsöcs...
Gőzöm sincs, hogy milyen voltál előtte, de lehetséges, hogy tényleg változtál. A leírásodból az jön le, hogy felszínes vagy, önmagadat a műszempilláddal, a melleiddel és a külsőddel azonosítod, közben rettegsz a múlttól, amikor még csúnya voltál. Szóval valószínűleg nem a szilikonnal van a baj, hanem hogy rákerültél egy útra, ami nem a megfelelő irányban halad a szüleid szerint. Csináltasd meg azokat a melleket, ha tényleg ez kell ahhoz, hogy elégedett legyél. Utána tarts egy önértékelést, hogy valóban ez adja-e az önbizalmadat és az értékeidet...
(Nem, ez most nem valami spirituális pszicho-ezo duma akart lenni, szimplán egy tanács, hogy valaki találjon más boldogságot is a külsején kívül, mert 25-30 éves kor után már lefelé mutat az út szépség terén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!