Szerintetek erre lehet valami megoldás? Évek óta ezen megy a vita.
Napközben egyedül vagyok itthon. A lakásban bent nagyon fülledt a levegő, ezért kinyitom a szobámban az ablakokat, hogy szellőzzön. A meleget szeretem, azzal nincs bajom.
Anya viszont minden nap veszekszik velem emiatt, hogy meleg van a lakásban mire hazajön, mert "beengedem a meleget".. Egyrészt kb 2-3 fok különbség van, meleg van csukott ablakoknál is, másrészt épp olyan este 6 körül, mikor ő hazaér, akkor ha szellőzne tovább a ház, akkor szépen lehűlne estére, de ő azonnal becsuk minden ablakot, így persze hogy meleg van estére. Mert hogy este nem lehet nyitva az ablak, mert bejönnek a bogarak.
Szóval tudtok ilyen helyzetre megoldást, hogy nekem ne kelljen az állott levegőben ülnöm idebent, neki meg ne legyen az a kínja, hogy meleg van este?
Vegyél egy új zárbetétet, nem túl drága és megoldja, hogy ne nyíljon ki az ajtó. Bogarak ellen nagyon jó a konnektoros riasztó.
Én sem tudnék levegőtlen szobában meglenni, nálam egész este nyitva az ablak, nappal is többször, este berakom a szúnyogírtót a konnektorba, más rovar meg ha bejön, azt egy dobozban megfogom és kitessékelem az ablakon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!