Ki akarom rakni anyukám élettársat. Hogyan?
Téged sem kellett volna gondozni kölyök korodban, hanem inkább kidobni. Taigetosz pozitív vagy, már ha egyáltalán érted mire gondolok te suttyó.
(a többi olvasótól elnézést kérek, de kiverte a biztosítékot nálam ez a kis takony)
Kérdező, tájékozódtál a kérdés kiírása előtt?
Nem tudok róla, hogy egy vak embert (ha egyéb betegsége nincs) gondozni kellene...
Rehabilitáción megtanulja amit kell, teljesen önellátóvá tudnak válni, háztartást vezetni, gyereket nevelni. Természetesen olykor kell a segítség bizonyos részfolyamatokban, de sokakat ismerek akik egyedül élnek és elboldogulnak.
Remélem te is kerülsz majd ilyen helyzetbe és senkinek nem fogsz kelleni. Bár szerintem értelmes embernek most sem kellesz.
Ha nem kamu a kérdés.
Egy vakot nem kell ellátni, milliónyi él és dolgozik önellátóként.
Rehabilitációs tanfolyamon megtanítják írni-olvasni, elektronikus eszközöket használni, közlekedni, sütni, főzni, mosni, vasalni, takarítani, gombot varrni, bármire. (tudom, ezt csináltam évekig).
Nem ágyban fekvő beteg lesz, hanem nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!