Meleg vagyok! Mit csináljak?
17/F.
Meleg vagyok, de senki sem tudja rólam. Legjobban aggaszt az hogy hogyan mondjam el a szüleimnek, mikor és hogyan. Tervem az hogy tanulmányim befejezettével, ki szeretnék menni külföldre. Teljesen egyedül egy idegen helyre, ahol új életet kezdhessek. Mind ezt azért hogy reményeim szerint megismerek egy férfit,aki viszont szeret engem is. Távol a szüleimtől, egy üzenetben vagy egy videobeszélgetésben szeretném elmondani nékik a homoszexuális vagyok, de csak akkor mondanám el ha már van pasim, s őt is bemutatnám. Persze ha simán alakulnak a dolgok, hazalátogatnák barátommal, hogy a szüleim is megismerjék, bár valószínűleg nem beszélne Magyarul.
Tudom róluk hogy nem szeretik a melegeket, de tudom azt a sablon szöveget is: "Ha igazán szeretnek téged, elfogják fogadni"
Nos, hát ez szerintetek korekt megoldás lenne?
Vagy mi tévő legyek!?
Ne hülyéskedjünk kérem,én hetero vagyok,és már 10 évesen (vagy még fiatalabban) biztosan tudtam ezt ,tehát JÓVAL az első szexuális élményem előtt .
Ha valakinek a saját neméből tetszenek kizárólag emberek,fiúval képzeli el az életét (a kérdező esetében) ,a fiúk izgatják fel,akkor meleg és kész. Nem kell hülyeségekkel tömni a fejét,azért mert ti homofóbok vagytok .
Kérdező: te ismered a szüleid,hogyha tudod,hogy nem fogadnák el,kidobnának,vagy megkeserítenék az életed,akkor várj a beszélgetéssel,amíg önálló nem leszel .
Külföldi tervek jók egyébként,de nem ilyen céllal,hogy elmenekülj a családod elől.Bár ez valószinüleg alakulni fog még benned,a felnőttség része,hogy úgy éled az életed ahogy neked jó ,nem lehet mindenkinek megfelelni,akkor sem ha adott esetben a szüleidnek nem tetszik ahogy élsz .
Az már az ő problémájuk lesz,ha nem tudják megemészteni az információt . Ez téged ne zavarjon, ez nem bűn,ilyen vagy és kész,nem lehet változtatni rajta akkor sem ha anyád-apád fejreáll !
Egyébként meg lehet,hogy a kezdeti sokk után nagyon is jól fogják fogadni ,az is lehet,hogy már rég sejtik/tudják .
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok egy értelmes választ megfogalmazni az összes kommentre.
Igazából 100% hogy meleg vagyok, mert a nők abszolult de nem tudnak érdekelni. Sportolni is szoktam, karatéra járok, s szeretem a kosárlabdát. Külföldi tervem elsősorban azért van, hogy elmehessek erről a környékről,mert nem szeretem, egy új, idegen helyen, jobb életett, megélhetést szeretnék.S csak ha ezek bejönnek akkor szeretnék ismerkedni, bármi áron, de olyant szeretnék akinek nem csak arra kellenék, hanem igaz szívből szeret.
A helyzeted és a szüleid neked kell ismerned, de ha kis esély is van rá, hogy (nagyon) rosszul fogadják, akkor csak akkor mondd el, ha anyagilag és lakhatásilag is független leszel tőlük.
Ha erre nincs esély, akkor meg simán mondd el, hogy mi a helyzet. Az ilyet nem üzenetben vagy videón illik, ha már mindenképp akarod, hanem személyesen. Ha megérdemlik, akkor tiszteld meg őket ennyire. Persze ha a fater egy őslény, akkor meg hagyd a rossebbe az egészet és ne mondd el, majd rájönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!