Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok. Szerintetek hogy kéne leküzdeni a félelmem?
Nem tudod elfogadni magadat.
Olvasd el Kincses Marcell Coming Out cimu konyvet es abbol merits erot. ;)
Kincses Marcell Coming Out című konyvét olvasd el
Utána gyűjts erőt, és ne mond le a találkozóidat! :)
Utolsó válaszoló (4.)
Ha csak ilyeneket tudsz írni minek keresgélsz a homoszexuális kategóriában. Biztos nem a saját szexualitásodat akarod leplezni ezzel hogy ilyeneket írsz?
Az első és a harmadiknak köszönöm a válaszokat. Majd megkeresem
Ne add fel tesó.Merj találkozni,mert eltelik az élet fölötted és nem lesz visszaút.
Találkozz,flörtölj,élj!
Ragadj meg minden alkalmat.
Vállald fel magad.Nincs ebben semmi!!!
Ezt magadban kell lejátszanod. Idővel menni fog.
Ha tudnád eleinte mennyit küzdöttem ezzel, most meg már nem változtatnám meg magam.
A találkozókra rá kell venned magad, egy idő után könnyebb lesz. Eleinte én is lemondogattam, és amúgy a mai napig izgulok egy találkozó előtt, de aztán ráveszem magam. Ha odaérek akkor majd meghalok annyira dobog a szívem, de aztán utána minden okés lesz. :D
Lassan eljutok én is oda, mint feljebb írták, hogy rakok fel magamról képet romeora, mert aki látja, és megismerne.. ő is meleg. Szóval csak el kell fogadnod magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!