Másnak is ilyenek a szülei?
Osztálykirándulás 20 ezer forint. Minden részletről tudtak, hogy mi és hogy lesz. Ma hazahoztam a papírt, amit az osztályfőnök írt meg, a kirándulás részleteivel. 3 napra megyünk, 8 étkezésből 4-et fizetünk mi, 4-et pedig hozott anyagból készítünk ( paprikás krumpli, szendvics ).
Odaadtam a szüleimnek a papírt és úgy tesznek, mintha semmiről nem tudtak volna, ki vannak akadva, hogy milyen drága és még az összes étkezés sincs benne. Tökéletesen igazuk van, de miért kell megjátszani, hogy nem tudtak róla? Már február táján is így volt beszélve. Most meg azzal fenyegetőznek, hogy ha ilyen drága és így lesz megoldva jövőre is, akkor nem mehetek.
Ez lehet, ugyanis a családi kasszához semmi közöm, ha nincs akkor elég nagy vagyok ahhoz, hogy megértsem.
Ellenben a pénzt már két hónapja ( április elején ) átutalták, szóltak róla. De ha nem is lenne elég pénzünk, én is besegítenék, saját pénzből ( alkalmi munkákat vállalok, pár hetente-havonta ha verseny / egy hétvégés munka pár ezerért, akkor elvállalom, mert nincs zsebpénzem, de ebből fedezem a kiadásaimat, pl.: mozi, buli, néha valami csoki, stb. )
Nem lehet, hogy szembesültek valami részlettel, ami nem tetszett nekik? Olvasom, hogy mindent tudtak, de esetleg most láttak programot és ahhoz képest drágállják?
Vagy még arra tudok gondolni, hogy idegesek voltak, és csattantak. esetleg nem rúgtad el a focit valamivel?
A bátyámra voltak dühösek, mert egész nap nem csinált semmit, holott szabadságom volt.
( Ezt sem tartom fair-nek, ő kiveszi a szabadnapot és le van cseszve hogy elmegy horgászni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!