Ez normális? (Mert szerintem nem)
Figyelt kérdés
Anyukám úgy kezel mint egy 3 éves gyereket, gyakran gügyög hozzám társaság előtt, megkérdezi, hogy kell e pisilnem a legnagyobb tömegben, ok nélkül elkezdi dörzsölni a fülemet (vagy ahogy ő mondja "surmátolni"), ismerősöknek babucikának mutat be és amikor csak annyit mondok, hogy "zabálni" már rögtön elképed, hogy milyen durva csúnya szavakat ismerek... Tudom, hogy anyai szeretet, meg minden, de amikor elkezd arról beszélni, hogy a gólya hozza a gyereket (teljesen komolyan gondolja), akkor eléggé ki tudok akadni.2016. máj. 26. 20:33
11/14 anonim válasza:
Egyik fiú haverom 23 lesz lassan, az anyja babának nevezi, és gügyög hozzá mikor az egész haveri társaság ott van. Mi már megszoktuk, de egyébként nem hiszem, hogy normális :D
12/14 anonim válasza:
LOL Elképzeltem. Nem normális XD Egyke vagy?
13/14 anonim válasza:
Basszus . :O soha nem hittem volna ,hogy van ilyen . A szex témát én nem tartom jo ötletnek még a végén baba ágyat is kapsz meg miegymást nehogy szexelni merj :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!