Édesanyák! Ti mit csinálnátok, ha a középiskolás lányotok kék tincses hajjal jönne haza?
Figyelt kérdés
(A fodrászra a pénzt ő maga kereste meg nyári munkával).2016. máj. 23. 16:10
41/41 anonim válasza:
Szerintem ez nem a világ vége.... Az ő pénzéből van, fiatal, nem kell rajta kiakadni. De ha csak úgy beállított vele és nem szóltam előtte, lehet el kéne gondolkodnod azon hogy miért is nem szólt... Ez csak egy hajfestés,de mi lesz, ha olyan történik, ami tényleg probléma? Ha ilyenek miatt megbünteted,qa rosszat teszel vele, mert majd a nagyobb dolgokat sem osztja meg... De nem is értem, rengeteg szülő nem hagyja a gyerekét kibontakozni és megbünteti ha nem úgy viselkedik, ahogyan ő tenné. És az ilyenek sírnak leginkább, ha a gyerek elzüllik,hogy 'mit rontottam el?' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!