Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyák! Ti mit csinálnátok,...

Édesanyák! Ti mit csinálnátok, ha a középiskolás lányotok kék tincses hajjal jönne haza?

Figyelt kérdés
(A fodrászra a pénzt ő maga kereste meg nyári munkával).
2016. máj. 23. 16:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
91%
Semmit, illetve kiértékelném. Hamar meg fogja unni ezt a divatot, és egyébként is ennél nagyobb probléma van.
2016. máj. 23. 18:55
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Annyit mondanék neki, hogy semmi szükség rá, hogy titokban csinálja meg, mert meg lehet velem beszélni.
2016. máj. 23. 19:12
 23/41 anonim ***** válasza:
94%
Szilvásbuktát, az a kedvencünk.
2016. máj. 23. 19:12
 24/41 anonim ***** válasza:
8%
A divat ezt diktálja, és azt követni kell,mert ha nem,akkor "lemaradi" vagy!:)
2016. máj. 23. 19:27
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Semmit

Hagyom kibontakozni

Pirosra festette a hajat tavaly de megunta 3honap alatt :) ha akkor elkezdek piszkálni akkor jobban akarja csak azért is, ha nem enegdem akkor meg meguntál engem is hagytak kibontakozni es bizony jól esett 😊😊😊😊

2016. máj. 23. 20:22
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Semmit mert ezek hozzátartoznak a kamaszkorhoz....és ez tényleg semmiség értelmetlen a szidás vagy büntetés
2016. máj. 23. 23:02
 27/41 anonim ***** válasza:
20%
Egy hétig erjedt káposztás babfőzelék etetnék vele hashajtóval nehogy véletlenül a segglyukáról is elfelejtse hogy mire való.
2016. máj. 24. 00:02
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

nekem gimibe volt szőke a hajam,fekete és vörös is.

végül rájöttem,hogy nekem az eredeti barna áll a legjobban, úgyhogy barna lettem és maradtam a mai napig.

a szüleim először nem örültek a hajfestésnek, de hamar megbékéltek. ez csak ideiglenes, semmi kár nem származik belőle, főleg ha természetesebb festékeket használ.

de mondom, a hajból kikopik meg hát lenő a haj..nem drasztikus változás, 1 óra alatt visszakaphatja az eredetit. nem hiszem,hogy sokat jelent,hogy valakinek festve van -e a haja.

így is jól tanultam,egyetemre mentem. semmi köze nem volt hozzá,hogy milyen a hajam.

max ha vallásos suliba jár, akkor lehetnek belőle bajok. de ennyi.

nálunk az osztályfőnök meg is dicsérte a lányok haját,ha új színt kaptak..pedig szigorú nő volt.

2016. máj. 24. 08:59
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Csak a hajat festette be , nem terhes....

A sok idióta anya... (Mar aki annak nevezi magat) ne okoskodjon mar itt hogy levagna kopaszra a hajat a lanyanak. Ti normalisak vagytok?

Majd befesti legkozelebb rozsaszinre... Esetleg sargara..

Ugy csinaltok mintha ti mintagyerekek lettetek volna gyerekkorotokban.

Semmit se csinaljal vele. Fogadd el, es dicserd meg, hogy jol all neki. Meg gyerek! Nem pedig interviewre megy holnap,vagy a kozeljovoben.

2016. máj. 25. 01:24
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Jót nevetnék rajta :D
2016. máj. 25. 03:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!