Édesanyák! Ti mit csinálnátok, ha a középiskolás lányotok kék tincses hajjal jönne haza?
EGYESÉVEL TÉPNÉM KI A HAJSZÁLAIIIIITTTTHHH!
Te jó ég...mekkora dilemma..
Semmit. Az ő haja, a saját pénze, hadd csináljon már azt vele amit szeretne. Nem kell túldilemmázni, ez csak haj. Ettől még senki IQ-ja nem csökkent le, senki nem lett terhes és drogos, kva sem.
Írom én ezt 26 évesen kék csíkos hajjal. Ja és anyámnak tetszik. :)
Micsoda probléma, atya ég. A gyerek tanuljon, sportoljon, ne igyon, ne drogozzon, ne cigizzen. Nekem ezek a fontosak. Hogy melyik héten milyen színű a haja, nagyban le..om, majd megunja. Kamaszkor...
Szörnyű szülő lehetsz, földhöz ragadt. Vajon az igazán fontos dolgok is fontosak neked? Javaslom, hogy ne csak a külsőségekkel foglalkozz. ne legyél felszínes.
Egy 3 gyerekes anya (41)
Ez a legkevesebb.
En inkabb a ribi külsőn borulnék ki, meg olyanokon, hogy pl iszik vagy kihasználják, vagy fut a pasik után, vagy a csaladdal nem akar nyaralni, mert a szex fontosabb a pasijával stb
Egy kék tincs meg se hatna.
Kitűzött egy célt, amivel sejthette, hogy nem értesz egyet, megkereste rá önállóan a pénzt, nem szórta el bármi másra. Hát nem mondom, lehet nyelnék egyet, főként ha nem vezette fel nekem (de remélem olyan kapcsolatom lesz a gyerekemmel, hogy ezt előre közli, nem pedig meglep vele), ha tetszene megdicsérném, ha nem tetszene, max elejtenék egy kommentet róla akár egy kis humorizálással, de biztos nem büntetném, szívatnám ezért.
Önállóságra törekvés. Majd ha cikinek érzi, megváltoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!