Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyák! Ti mit csinálnátok,...

Édesanyák! Ti mit csinálnátok, ha a középiskolás lányotok kék tincses hajjal jönne haza?

Figyelt kérdés
(A fodrászra a pénzt ő maga kereste meg nyári munkával).
2016. máj. 23. 16:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
10%

EGYESÉVEL TÉPNÉM KI A HAJSZÁLAIIIIITTTTHHH!

Te jó ég...mekkora dilemma..

2016. máj. 25. 22:18
 32/41 anonim ***** válasza:
75%
Inkább mint a drog. Sex pia cigi lögása suliból stb :)
2016. máj. 25. 22:22
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Azok az aggódó anyák akik a lányukat a saját képükre akarják formálni. Most komolyan... a lányod ezt akarta, ő fizette, nem értem mit pattogsz. Nem tőled kérte rá a pénzt hanem megdolgozott érte, simán ki tudja mosni ha akarja (akarod). Hagyd már, hogy kipróbáljon pár új dolgot.
2016. máj. 25. 22:24
 34/41 anonim ***** válasza:
90%

Semmit. Az ő haja, a saját pénze, hadd csináljon már azt vele amit szeretne. Nem kell túldilemmázni, ez csak haj. Ettől még senki IQ-ja nem csökkent le, senki nem lett terhes és drogos, kva sem.

Írom én ezt 26 évesen kék csíkos hajjal. Ja és anyámnak tetszik. :)

2016. máj. 26. 10:00
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
A magam haját balról narancsárgára, jobbról zöldre festetném.
2016. máj. 29. 10:04
 36/41 anonim válasza:
100%

Micsoda probléma, atya ég. A gyerek tanuljon, sportoljon, ne igyon, ne drogozzon, ne cigizzen. Nekem ezek a fontosak. Hogy melyik héten milyen színű a haja, nagyban le..om, majd megunja. Kamaszkor...

Szörnyű szülő lehetsz, földhöz ragadt. Vajon az igazán fontos dolgok is fontosak neked? Javaslom, hogy ne csak a külsőségekkel foglalkozz. ne legyél felszínes.

Egy 3 gyerekes anya (41)

2016. jún. 5. 12:21
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legkevesebb.

En inkabb a ribi külsőn borulnék ki, meg olyanokon, hogy pl iszik vagy kihasználják, vagy fut a pasik után, vagy a csaladdal nem akar nyaralni, mert a szex fontosabb a pasijával stb

Egy kék tincs meg se hatna.

2016. jún. 5. 13:03
 38/41 anonim ***** válasza:

Kitűzött egy célt, amivel sejthette, hogy nem értesz egyet, megkereste rá önállóan a pénzt, nem szórta el bármi másra. Hát nem mondom, lehet nyelnék egyet, főként ha nem vezette fel nekem (de remélem olyan kapcsolatom lesz a gyerekemmel, hogy ezt előre közli, nem pedig meglep vele), ha tetszene megdicsérném, ha nem tetszene, max elejtenék egy kommentet róla akár egy kis humorizálással, de biztos nem büntetném, szívatnám ezért.

Önállóságra törekvés. Majd ha cikinek érzi, megváltoztatja.

2016. jún. 21. 11:27
 39/41 anonim ***** válasza:
Szeretem a kék színt, egy tincs befestése meg nem akkora tragédia, ha jól áll neki, lehet, hogy még nekem is tetszene.
2016. jún. 21. 11:51
 40/41 anonim ***** válasza:
Iskolaidőn kívül, saját keresményéből? Semmit. Én is néztem ki nagyon hülyén, de aztán elmúlt. Remélem :D
2016. jún. 21. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!