Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyák! Ti mit csinálnátok,...

Édesanyák! Ti mit csinálnátok, ha a középiskolás lányotok kék tincses hajjal jönne haza?

Figyelt kérdés
(A fodrászra a pénzt ő maga kereste meg nyári munkával).
2016. máj. 23. 16:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyit mondott anyám, hogy "hát gyönyörű vagy kislányom", kicsit forgatta a szemét, aztán nem volt erről szó. Mondjuk nekem ombre festésem volt nem melírom. Király volt, csak hamar kikopott.
2016. máj. 23. 16:39
 12/41 anonim ***** válasza:
21%
Azt mondanám neki, hogy -Csodálatos, hogy ennyire precízen tudnak ma már célozni a vízágyúkkal-, és hogy a rendőrségi tömegoszlatásnak ellenszegülő emberek könnyebb azonosíthatósága végett szokták ilyen színűre festeni a vízét; de majd meglátogatom és viszek neki csomagot...
2016. máj. 23. 16:47
 13/41 anonim ***** válasza:
64%
Leülnék és megbeszélném vele,hogy legközelebb legalább szóljon és örülnék,hogy csak egy tincs lett kék.:)Egyébként nem lenne nagy gond belőle.
2016. máj. 23. 16:47
 14/41 anonim ***** válasza:
95%
Pont tegnap beszéltük meg apjukkal, hogy semmi kifogásunk nem lenne, ha kb. 14 éves koruk után kék hajat akarnának a lányaink. De azért jobban örülnék, ha szólna előtte, a sumákolásért lehet, hogy kicsit leszidnám.
2016. máj. 23. 17:16
 15/41 anonim ***** válasza:
92%
Istenem . Semmit, büszke lennék arra ,hogy inkább ilyenre költötte a pénzét mint narkora stb .. vannak ennél nagyobb gondook is .. nem kell annyira tul dramatizálni:)
2016. máj. 23. 17:17
 16/41 anonim ***** válasza:
87%
Semmit!!!!Ma ez divat. Kb 10 éves kortól láthatsz ilyet. Nem ez határozza meg h a lányod milyen amúgy
2016. máj. 23. 17:27
 17/41 anonim ***** válasza:
90%

Anyukám lek*ázott, amikor gimiben kifestettem a szempillám és esőben lefolyt. Kitűnő tanuló voltam. 16 éves és ez volt a legnagyobb bűnöm. A mai napig emlékszem rá. Gondolom nem meglepő, de nincs túl jó kapcsolatunk

Ma én elmennék a lányommal és együtt vennénk egy jó kis spirált.

2016. máj. 23. 17:30
 18/41 anonim ***** válasza:
88%
Örülnék. Legalább igyekszik, hogy legyen valami stílusa, manapság nem lehet könnyű az ilyesmi, a zenék borzalmasak és a telefon nyomkodásán kívül nem csinálnak semmit a tinik. Manapság az is teljesítmény ha valaki kékre festi a haját, legalább lesz min röhögnie 20 évesen.
2016. máj. 23. 17:57
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélném neki ezt a viccet:

"Egy öregember üldögél egy padon. Odaül mellé egy punk csávó a szivárvány színeiben játszó tarajos hajával. Az öreg csak bámul rá. Végül a punk nem bírja tovább és megkérdezi:

- Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében?

Mire az öreg:

- Dehogynem fiam, egyszer úgy berúgtam, hogy megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam, hogy nem te vagy-e a fiam."

2016. máj. 23. 18:17
 20/41 anonim ***** válasza:
39%

A haj nem nagy ügy.

De megmondanám neki, hogy ennél tovább már nem mehet. Ez a max.

2016. máj. 23. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!