Mit tegyek ha kicsinálnak itthon?
elköltöznék, van is hova (páromhoz), mert már kicsinálnak idegileg nagyon durván... be is lázasodtam, 145/101 a vérnyomásom fekvő helyzetben 122 pulzussal.
egyszerüen terrorizál, ha elköltözök kiugrik az ablakon meg stb. és nagyon durván félek...
21,L
"ha elköltözök kiugrik az ablakon"
Felnőtt ember élje a saját életét. Arra vigyázzon, hogy ne essen rá senkire, de amúgy ez az ő döntése és az ő dolga.
Te meg éld a saját életed.
elválni nem tudnak a hitelek miatt, ugyhogy folyton megy az örjöngés meg fenyegetőzés
"nem szeretsz?? nem szeretsz??? " és akkor ugrani akar ki, vagy át az üveg ajtón.... ki van erőszakolva hogy igent mondjon rá....
meg nekem is
" elköltözöl ??? El fogsz költözni????" és akkor elmebeteg fejjel megy neki az üvegajtónak......
már ugrott neki szekrénynek meg stb szóval megtenné
annyit fenyegetőznek ilyenekkel meg vonat elé megyek stb h én leszek az első.....
Tegye. Ő dolga, nem a tiéd. Nem vagy felelős más tetteiért, csak a sajátjaidért.
Az is az ő bajuk, hogy elszúrták az életüket. Ne hagyd, hogy a tied is elszúrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!