Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha kicsinálnak itthon?

Mit tegyek ha kicsinálnak itthon?

Figyelt kérdés

elköltöznék, van is hova (páromhoz), mert már kicsinálnak idegileg nagyon durván... be is lázasodtam, 145/101 a vérnyomásom fekvő helyzetben 122 pulzussal.

egyszerüen terrorizál, ha elköltözök kiugrik az ablakon meg stb. és nagyon durván félek...

21,L

2016. máj. 23. 00:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Menj el valamilyen közösségbe lakni, ne jehova meg szientológus hanem vmilyen más egylet vagy akármi én sok helyen tag vagyok bárhová elmehetek lakni ideiglenesen :D
2016. máj. 23. 10:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Eltunnek a föld színéről is . Rettegek itthon folyamatosan .
2016. máj. 23. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó csaj vagy hozzám jöhetsz :D
2016. máj. 23. 14:11
 14/16 kovpet ***** válasza:

"ha elköltözök kiugrik az ablakon"

Felnőtt ember élje a saját életét. Arra vigyázzon, hogy ne essen rá senkire, de amúgy ez az ő döntése és az ő dolga.

Te meg éld a saját életed.

2016. máj. 23. 14:23
 15/16 A kérdező kommentje:

elválni nem tudnak a hitelek miatt, ugyhogy folyton megy az örjöngés meg fenyegetőzés

"nem szeretsz?? nem szeretsz??? " és akkor ugrani akar ki, vagy át az üveg ajtón.... ki van erőszakolva hogy igent mondjon rá....

meg nekem is

" elköltözöl ??? El fogsz költözni????" és akkor elmebeteg fejjel megy neki az üvegajtónak......

már ugrott neki szekrénynek meg stb szóval megtenné

annyit fenyegetőznek ilyenekkel meg vonat elé megyek stb h én leszek az első.....

2016. máj. 23. 18:44
 16/16 kovpet ***** válasza:

Tegye. Ő dolga, nem a tiéd. Nem vagy felelős más tetteiért, csak a sajátjaidért.

Az is az ő bajuk, hogy elszúrták az életüket. Ne hagyd, hogy a tied is elszúrják.

2016. máj. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!