Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel tudom megtörni anyunál...

Mivel tudom megtörni anyunál "jeget"?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy fiú júniusban , kiderült én is tetszek neki a barátnőm egy osztályba jár velem így mindig mesél róla.

Anya nagyon elzárkózik a kapcsolatoktól mert pár barátnőmnek volt már pár pasijuk.Nekem mèg nem kell barát de nem tudunk találkozni sem mert elzárkózik az egész elől. Nem tudja hogy nekem tetszik valaki mert egyszerűen félek ilyesmiről beszèlni mert tuti elzárkózik.

Mert igen ilyenkor korai. A családomban szinte senkinek nem volt párja (mint gyerekek) ők már felnőttek és most sincs nekik , és ha nekem hamarabb lesz akkor félek lenéznek. Tényleg nagyon elzárkózik a fiús témák elől . Segítsetek! 13/L

2016. máj. 22. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Az egyetlen megoldást az jelentheti, ha leülsz vele nyíltan beszélgetni. Ehhez nagyon sok bátorság kell, és jó, ha előre összeszeded a gondolataidat, viszont ha őszinte vagy, és értelmesen elmondod, amit gondolsz, azzal anyukád hozzáállásán is változtathatsz. Anyukád nyilvánvalóan félt téged, és egyáltalán nem hülyeség azt gondolni, hogy egy 13 évesnek még nem való párkapcsolat. Szóval meg lehet érteni azt, hogy ő ezt nem szeretné. De értelmes lánynak tűnsz, és amit leírtál, abból az jön le, hogy nem az a célod, hogy ezzel a fiúval azonnal járjatok és olyan dolgokat csináljatok, ami felnőttebb kapcsolatba való, hanem hogy tudj vele találkozni, beszélgetni, jól érezzétek magatokat együtt. Ez egy 13 évesnek is ugyanúgy jár, mint valakinek, aki idősebb. Nekem már 12 évesen is volt "barátom", akivel "jártunk" (összesen három hétig), és csak abból állt a "kapcsolat", hogy sétálgattunk a közeli parkban, fagyiztunk, beszélgettünk, nevettünk. Nem jogos, ha meg akarnak téged fosztani ilyen jellegű élményektől.

Szóval én azt javaslom, hogy ülj le beszélgetni anyukáddal, mondd el neki, hogy tetszik egy fiú, és mondd el neki, hogy mit szeretnél, és mi az, amitől nem kell félnie! Hallgasd meg az ő véleményét is, kérdezz is tőle, hogy miért így gondolja stb. Ha megbeszélitek ezt, és rájön arra, hogy te ezt értelmesen, éretten látod, és tényleg elsősorban barátkozni szeretnél egy fiúval, aki tetszik neked, remélhetőleg megengedi :)

2016. máj. 22. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A családomban szinte senkinek nem volt párja (mint gyerekek) ők már felnőttek és most sincs nekik , és ha nekem hamarabb lesz akkor félek lenéznek.

Ne viccelj. Nem néznek le. A felnőttek teljesen más szinten állnak a párkapcsolatok szintjén, mint a 13 évesek...

2016. máj. 22. 18:41
 3/5 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal őszintén, tisztán, értelmesen, esetleg egy kicsivel szebben fogalmazva. Ha bővebben akarsz kérdezni, szólj, és írok. :) 13/L
2016. máj. 22. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Hú ha nagyon szépen köszönöm ! Konkrétan nem járni szeretnék vele (kicsit később.)

Csak szeretnék vele egy stabil kapcsolatot építeni amire majd a jövőbe tudunk alapozni..Sajnos anyának vannak olyan ismerősei akik jól megszívták mert korán elkezdék , de nem tanultak és nem lett belőle semmu és gondjai vannak. Ma szóba jött a barátnőm ès anya azt monda há én elkezdenek "fiúzni" akkor nyakon vágna :(,hát èn nem vagyok egy idióta tini. Mert mostanában jól tanulok. :(( Mert nyáron szeretnénk talalkozni. Anyával ha 2 leszünk tuti beszélek . A tanácsokat várom .

2016. máj. 22. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Kislány, semmiről nem vagy elkésve. Egyáltalán nem biztos, hogy akivel 13 évesen összejössz, vele is maradsz. Persze lehet ilyen szép sztorikat hallani, de 10-15, de a te korodban még 3 év is nagyon sokat formál az emberen. Aranyos, hogy így gondolsz rá, nem a testiség miatt szeretnél kapcsolatot, de hidd el, nem vagy semmivel sem elkésve.

Én 20 éves voltam, amikor először feküdtem le valakivel, most 22 éves vagyok és most van az első komoly kapcsolatom. Hidd el, hogy nem maradsz le semmiről.

2016. máj. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!