Parvalasztas, mennyi igazsag van ebbe?
A fiam 36 eves es Budapesten el, sajnos egyedul.Egyetemet vegzet ennek elllenere nem keres tul jol, van nemi felre tett penze es alberletbe el. Voltak kapcsolatai de olyan komoly ahol a hazassag, gyerek szoba jott volna sajnos nem. O azt mondja nekem, hogy szeretne csaladot, de a lanyok nem epitenek egy olyan ferfival jovot mint o. Ugy gondolja a noknek fontos hogy a ferfi legalabb sajat lakassal es jobb keresettel rendelkezenek, hogy tamaszuk legyen.
Valoban csak akkor lenne eselye?
Nőként én sem lennék elragadtatva, ha valaki 36 évesen még nem teljesen áll a talpán. Az viszont már mellette szól, hogy külön költözött otthonról. Vannak sajnos, akik még 40 évesen is otthon a szülői házban élnek. Nem minden egyetemet végzett keres túl jól. Ez vele járhat.
Szóval igen, valószínűleg több esélye lenne, ha több keresettel és saját lakással rendelkezzen.
Mielőtt még félreértenétek és azt hinnétek, hogy anyagias liba lennék, kiemelem, hogy ez az én véleményem és én igy gondolom.
Ebben van igazság. Nyilván a szerelem nem így működik, de azért gondolni kell arra, hogy ha gyereket vállalnak, az anyuka otthon tudjon maradni három évig anélkül, hogy nyomorogni kéne, vagy ha ne adj isten az egyikük elveszti az állását, ne kerüljön utcára.
A kapcsolatok pedig általában akkor működnek jól, ha az anyagi helyzetüket tekintve nincs túl nagy különbség a felek között. Fiatal nőként, saját lakással, 200000 Ft feletti havi fizetéssel nem valószínű, hogy össze kötném az életem valakivel, aki minimálbérből él egy albérletben.
Férfiként én teljesen természetesnek veszem, hogy kulturáltabb nőknél is fontos tényező egy férfi gazdasági versenyképessége is. Ennyi idős egyetemet végzett férfinak már illik lennie azért úgy egy 10 milliós vagyonának, havi nettó 300 ezer jövedelmének. Ilyen háttérrel ő sem a legegyszerűbb csajokból válogathat, hanem kaphat olyan 30 körüli nőt akinek szintén van egy havi 200 ezer nettója (ennyit keres kb. minden multinál dolgozó tanárképzőt végzett, nyelveket beszélő ügyfélszolgálatos is) meg úgy 5 milliója.
Az már csak bónusz, ha mindkét fiatalnak normális a családja is, és az indulásukat pár millióval tudják segíteni is.
És igenis a nőnek arra is gondolnia kell, hogy kicsit kevesebbet szórakozva akkor is meg tudjanak normális szinten élni, amikor 1 vagy 2 gyereket szül és otthon neveli bölcsis koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!