Ki akar rakni az anyám. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sosem értékelt igazán, mindig előrébb voltak a röplabdás srácai, más gyerekei, meg a sokadik macska is. Belőlem már sosem lehetett sportoló a gerincműtétem miatt. Én inkább írok, főleg verseket, de azokat már rég nem mutatom meg neki, mert ki akarta dobni a baromságaimat a kukába. A barátaim, a féltestvéreim sosem jönnek el látogatóba, vagy csak nagyon ritkán, amikor tiszta a levegő, anyám nehéz természete miatt, menekülnek előle. Az apám évekkel ezelőtt meghalt, és a sokadik mostohaapához kellett alkalmazkodnom. Amióta a vér szerinti apám meghalt, azóta anyám elviselhetetlenebb, támadó, és alázgat. Nem egyszer a vezetéknevem miatt is kaptam megalázást. Mindig mindent egy szó nélkül lenyeltem. Mit csináljak? Mit tehetnék azért, hogy jobb legyen ez a viszony?2016. máj. 21. 10:12
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ha a 18 megvan én mindenfleképp keresnék munkát/diákmunkát és kiköltöznék otthonról.
2/7 anonim válasza:
Megkérdezted egyszer is miért ilyen veled? Azért szerintem ő is lelkiismeretes ember és ha elmondod neki hogy szereted akkor megenyhül. Próbálj beszélgetni többet vele stb. Az hogy ki akar rakni az mit jelent hogy elköltözz? Hány éves vagy?
3/7 anonim válasza:
Küldesz nekem verset? Nagyon kíváncsi vagyok rájuk*-* Anyukádnak ne törődjön, ha szeretsz írni, abba ne hagyd!:)
Szerintem is a költözés egy jó megoldás lenne:) Vagy kolesz.
4/7 anonim válasza:
Második vagyok. Így vissza olvasva fura lehet amit írtam. Arra gondolok hogy bele törődtél ebbe legalábbis úgy látszik. Hagyod hogy ilyen legyen és nem dolgozol a kapcsolatotokon. Akkor nem is fog változni semmi magától. A Depresszió Emeld fel száma is mondja: "Ha suttogva élsz nagy zajban, nem hallja senki ha baj van."
5/7 anonim válasza:
Második és negyedik vagyok. Nem a menekvés az első. De ha ez nem jönne be amit írtam akkor viszont sajnos nem sajnos az jön.
6/7 anonim válasza:
Ha tizen x évig így viselkedett veled, a helyedben én nem erőltetném tovább azt a jó viszonyt.
7/7 anonim válasza:
Költözz el valami rokonodhoz. Vagy menj be a gyámügyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!