Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyenek velem a szuleim?...

Miert ilyenek velem a szuleim? Sos

Figyelt kérdés
Gimnazista lany vagyok.A jegyeim jok,mindig tanulok.Megvan a barati tarsasagom,de ha ki akarok menni este veluk vhova nem engednek el.Apum kulfoldon dolgozik..Nem engednek el szinte sehova a szuleim kikapcsolodas teren,meg a sajat varosunkban sem,mert ha egyedul jovok haza este akkor mivan ha elrabolnak.Nagyon idegesit.Probaltam anyummal beszelni,nem hatott ra nagyon.Nem szeretnek en lenni mindic az,aki lemondja az esti ugymond osszejoveteleket/bulikat.Miert van az hogy mast elengednek?A tarsasag akivel baratkozom egyaltalan nem rossz.Mit tehetek?Engem miert nem engednek el,a barataimat miert?

2016. máj. 20. 22:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzatennem nem minden heten mennek/mennenk bulizni
2016. máj. 20. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Beszèld meg a többiekkel hogy együtt menjetek haza, vagy anyukád menjen èrted oda ahonnan már egyedül mennèl.
2016. máj. 20. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Féltenek. Keresned kellene valakit, akiben megbíznak, és aki hazakísér.
2016. máj. 20. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy?
2016. máj. 20. 23:12
 5/10 anonim válasza:
69%
Hasonló cipőben jártam és az érzéseire próbáltam hatni,hogy ezzel a legkevésbé sem segiti a jó szülő-gyerek kapcsolat fentartását.Persze mellette mondtam,hogy időre hazamegyek,telefonon elér stb,hivhat amikor akar.De szerintem,ha elsőnek egy nálad rendezett összejövetelnél megismerné jobban a barátaid,akkor talán engedékenyebb lenne.
2016. máj. 21. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Velem ugyanezt csinálták, próbálkozz, hátha a tieid beadják a derekukat, hátha te szerencsésebb leszel, mint én. Az én szüleimnek az sem volt megoldás, hogy hazakísér a társaság, akik velem egy irányba jönnek, vagy hogy értem jöjjenek valameddig. Az lett a vége, hogy egy idő után senki nem hívott sehova és magamra maradtam. Aztán főiskolás koromban egyszer betelt a pohár, és elutaztam egyedül külföldre 3 napra. Azon mindenki alaposan meglepődött, a szüleim is, meg a társaság is, akik magamra hagytak. Úgy intéztem, hogy ne lehessen visszamondani. Azóta többször is csináltam ilyet, nagyon élvezem. Sajnos nincs mindig elég időm és pénzem ilyen utazásokra, most a csoportos buszos, kedvezményes utakat lesem nyárra.
2016. máj. 21. 09:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Ertem.Koszonom az eddigi valaszokat.Szeretnek tobb velemenyt is meghallgatni.15 vagyok
2016. máj. 21. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

15 évesen kísérgetni kellene?! Szerintem ez hülyeség. Lázadj, mert úgy fogsz járni, mint az előző válaszoló, hogy a végén sehova sem fogja hívni a baráti társaság, és a szülők még jobban rászállnak majd. Értesd meg velük, hogy már nem kell ennyire babusgatni, nappal is történhet bármi. Én másik városban is mászkáltam este egyedül, ha mondjuk sokáig voltunk bent barátokkal. Annyi, hogy mindig hívtam anyát, hogy melyik busszal megyek haza.

19L

2016. máj. 21. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Én lázadtam, de az sem volt elég a szüleimnek, és így is magamra hagytak, egyszerűen az én szüleim ilyen szinten túl messzire mentek. Szerencsére nem minden szülő ilyen. De aki úgy gondolja, hogy nem lázadtam, az szülessen újra az én szüleim gyerekeként, aztán hajrá, popcornt csipegetve nézem végig a műsort... :-D
2016. máj. 21. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha lazadok akkor elojon az en csalodtam benned pakli es lelkileg elkezdenek kicsinalni..mar nagyon unom hogy sehova se engednek el...apum kulfoldon dolgozik es az is kozrejatszik hogy nincs itt..de ez akkor is beteges..
2016. máj. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!