Normalis hogy nem engedik a szuleim hugomnak hogy velem
legyen?
Figyelt kérdés
30 eves no vagyok.Anno nagyon csunyan valtunk el a szuleimmel es evekig nem is beszeltunk egymassal.Amikor 18 voltam ott hagytam az iskolat es ok ezert kiraktak otthonrol.Azota egyedul elek,manapsag stewardesskent dolgozom.Par eve ujra ossze jarunk a csaladdal.Nem vagyunk kibekulve teljesen de a hugom nagyon szeret,felnez ram ezert szoktam haza latogatni.En is imadom a kiscsajt de a szulok nem engedik el velem szinte sehova.Ha elmegyunk vasarolni is minek veszek neki ilyen draga cuccokat meg kenyeztetem el meg o is olyan semmire kello lesz mint en stb szovegeket vagnak a fejemhez.Pedig egyaltalan nem kenyeztetem el csak vettem neki par divatos ruhat meg szerveztunk csajos programokat.
u.i.:elnezest az ekezetert angol billentyuzetem van
2014. nov. 29. 15:37
1/3 anonim válasza:
érdekes szüleid vannak... semmirekellőnek tartanak, amikor 18 éves korod óta eltartod magad
inkább ők azok, akik kitették a lányukat
nem normális, ha teheted, léptesd le a húgodat is
2014. nov. 29. 15:52
2/3 schweinii válasza:
Szia! Nekem két hugom van és imádom öket! Nem olyan nagy köztünk a korkülönbség (1,5 és 10 év) nagyobbik hugommal kb legjobb barátnök vagyunk. Elég necces a helyzet a szüleiddel, de szerintem a testvéri kapcsolat az egyik legfontosabb a világon! Nagyon jó ha van egy testvéred, akire számíthatsz, aki tanácsot ad, ez olyan kötelék, ami örökre megmarad és nem szabad hagyni, hogy bármi elválasszob titeket! Lehetsz neki példakép, hiszen egyedül is boldogultál az életben, de lehet hogy pont a te példádból fog tanulni is, és jobb lesz a kapcsolata a szüleivel. Illetve a kapcsolatod a testvéreddel a szüleiddel is közelebb hozhat titeket. Szerintem ha tiltják töled pont azt érik el, hogy lázadni fog. Beszélj velük! A testvéri kapcsolat csodálatos, ne hagyd elveszni!
2014. nov. 29. 15:56
3/3 anonim válasza:
Hány éves a húgod? ha kiskorú akkor beleszőlhtnak, de ha elmúlt 18 akkor nem. persze nem veszik észre hogy a hugodnak ártanak ezzel, és magukat utáltatják meg. Találkozzatok semleges helyen ,így nem kell anyádékkal találkoznod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!