Anyám kidobott otthonról, hogyan tovább? 19f
Hát hülye történet a lényeg hogy elhagytam egy 6 ezer forintos fulhallgatot amit én vettem saját magamnak, (nem is az a lényeg hogy mennyi volt, sok köze nincs) mondtam anyámnak h elhagytam, erre elkezdett ordibalni meg minden. h mindent leszarok nem tanulok, csak az edzés a fontos, semmit sem csinálok, és ott hadonászott egy késsel előttem fel méterre és üvöltött az arcomba mint valami pszichopata, többször meg is ütött, és a kés megvágta a karom is, nagyon durva szavakat vágott hozzám (pl miért vagy nekem, inkább ne lennél, megöllek meg hasonlók)
Menjek dolgozni, menjek el otthonról, többet nem akar látni.
Mondtam neki h velem így ne beszéljen, meg hogy kulturaltabban is lehetne és Csak azért is folytatta. Összepakoltam a cuccaim, addigis szapult, mindennek elhordott, és még kinn hozzámvágott egy poharat ami a kezében volt, és meg is vágott az a pohár is.
Jelenleg az edzőmnél vagyok, máshova nem tudtam menni, nem akarok visszamenni haza, éppen szóbeli érettségi előtt állok, nem tudom hogyan tovább.
Ti mit csinálnátok? Sajnos igaz a történet, nincsenek se barátaim akikre számíthatok, se más rokonok, családtagok, csak az edzőm, nála lehetek pár napot, mondta, kilátástalannak tunik az életem
Itt az ideje elmenni otthonról én úgy érzem nem akarok sose visszamenni már
Bocsi a hibákért telefonrol vagyok:(
AZONNAL látleletet vetetni!
Amit ő csinált, az bizony bűncselekmény. Megütött, 8 napon belül(?) gyógyuló sérülést okozott, talán még súlyos testi sértés kísérletének is elmegy, amit nem szabad fél vállról venni! Most azonnal menj el orvoshoz, ameddig lehet látleletet vetetni! Aztán keresd fel a rendőrséget azzal a látlelettel.
A lakhatási joghoz nem sokat értek, nem tudom, hogy jogilag ki tehet-e onnan, ha ott van az állandó bejelentett lakcímed, de ezt is érdeklődd meg valaki hozzáértőtől.
Hosszabb távon meg csak nyersz azzal, ha megszabadulsz ettől az anyának semmiképp nem nevezhető személytől.
Én mást javaslok, mint a többiek. Édesanyád nyilvánvalóan ideges, hirtelen haragú ember. Nem tudom, hogy ennek hátterében mi áll, erről nem írtál. Lehet, hogy pszichiátriai eset. Lehet, hogy bizonyos élethelyzetek nagyon megviselték az idegrendszerét.
Én a helyedben tennék egy próbát még. Mond meg neki, hogy anya, üljünk le, beszéljük meg a dolgot. Tudnia kell neki is, hogy eljöhet az az idő, amikor már ő fog a te segítségedre szorulni. Ez a világ természetes rendje.
Az én véleményem az, hogy egy szülő- gyermek kapcsolatot meg kell próbálni minden eszközzel megvédeni, ha pedig már tönkrement valamennyire, mindent el kell követni, annak érdekében, hogy minél jobban helyrejöjjön.
"Az én véleményem az, hogy egy szülő- gyermek kapcsolatot meg kell próbálni minden eszközzel megvédeni, ha pedig már tönkrement valamennyire, mindent el kell követni, annak érdekében, hogy minél jobban helyrejöjjön."
Ne haragudj - tényleg ne -, de ez nagyon nagy h..lyeség. Pont hogy a "vérkötelék" baromira túl van misztifikálva, és ebből következik ez a hozzáállás... én is hányszor hallottam sajnálkozó, jóakaró rokonoktól, hogy "keresd meg apádat, hozd helyre (érted, én hozzam helyre egyedül) a kapcsolatotokat, mert hiszen mégiscsak az apád" Ééééssss?! Ki a f...szt érdekel? Akinek az a köszönés, hogy fejbeb..sz az ajtóban, az a kérés, hogy "hol a söröm te kis g..ci", a síró kistesvér megnyugtatása pedig annyiból áll, hogy beb....ssza a kiságyba "kussojjámá'" felkiáltással, azzal az "emberrel" miért kéne nekem bármiféle kapcsolatot ápolni, nemhogy még helyrehozni... örülünk, hogy végre megszabadultunk egymástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!