Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom megértetni anyuval...

Nem tudom megértetni anyuval a dolgokat mit csináljak?

Figyelt kérdés
18éves vagyok.. elmondtam édesanyának egy titkom.. h a lányokhoz vonzódom ..de ha akarok vele beszélni elitsutja ..és azóta máshogy viselkedik velem. Egyszer sikerült erről a dologról beszélnünk ..és akkor is annyit mondott h ez isten káromlása és h beteg vagyok és orvohoz fog vinni..pedig probáltam elmagyarázni neki..h ez a mai világba már szinte minden napos jelenség ..és akkor azzal jön h mégis volt barátom és h miért nem tudok olyan lenni mint a novérem . És gondjaim is vannak a párkapcsolatomba ez miatt ..mert ugye hozzánk nem jöhet az illető h anyu nehogy meglásson vmit.

2016. máj. 20. 14:34
1 2
 11/14 Kata Kira Vanessza válasza:
26%

Idovel csak elfogadja!:)

Remelem megtorik!❤️

2016. máj. 22. 17:11
 12/14 anonim válasza:

Ha szeretnél te, vagy bárki más erről beszélni, küldjetek egy üzenetet bátran. A korom miatt sokan azt hiszik, hogy tapasztalatlan vagyok e téren, pedig a coming out-om és egyebek után többet tapasztaltam, mint rengeteg 20-on éves leszbikus/meleg.

Egy blogom is van ebben a témában, ha bárkit érdekel, írjatok, belinkelem :)

19/L/L

2016. máj. 23. 19:27
 13/14 anonim válasza:
Mond meg neki hogy te már felnőtt vagy, önálló. És hogy ez nem egy betegség, ne legyen már ennyire parás.
2016. máj. 29. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Komolyan, hogy egy lépést nem lehet már tenni anélkül, hogy ne botlana ilyen személyekbe az ember.... -.- Nem érdekel, ha megsértődtök, de iszonyat szánalmas, hogy erőltetve van az LGBT téma. Nem kerültél volna anyáddal ilyen helyzetbe, ha megtartod magadnak. "mai világban ez már szinte mindennapos" Persze, hogy az mert le van tömve az emberek torkán, és ha valaki "nem tetszőt" (lefordítva: Bocs de engem az ilyen nem érdekel, pártatlan vagyok) vagy tényleg durvát, akkor egyből beindul a panaszkodás hogy mindenki utálja őket, és egyéb durva dolgokat akarnak tenni velük. Ugyanez igaz a vallásra és a politikára... Ez a divat, bele kell kavarni mindenbe... Még akkor is, ha semmi köze egyikhez sem az adott témának.
2021. aug. 29. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!