Mit tegyek ha szüleim nem támogatnak abban, hogy megvalósítsam amit mindig is akartam?
Lassan 10 éve balettozok és érettségi után szeretnék jelentkezni Táncművészetire. Már így is sok beszólás ért, mert ez nem túl fiús dolog. Viszont szüleim pontosan tudják, hogy mennyit jelentene ez nekem. Évek óta ez az álmom és szeretem is csinálni, de nap mint nap megy a veszekedés, mert ők semmi értelmét nem látják ennek.
17/f
Ha van B terv, akkor beszéld meg velük, hogy a táncművészeti az első, aztán ha nem jön össze - ami azért elég könnyen megeshet - akkor sem jön el a világvége. És később se.
Férfi táncosokra is szükség van, és a többségük még csak nem is langyi egyébként. :)
Kérdés, mi a B terv, mert a táncból kevesen élnek jól életük végéig, és elég limitált ideig lehet bírni, sokan az iskolát se végzik el, közbejöhet egy szakmailag végzetes sérülés, bármi. Jó, ha úgy készülsz, hogy tudod utána mi a terv és hogyan éred el. Valószínűleg a szüleid is ilyenek miatt próbálnak eltántorítani a dologtól.
De a jó hír, hogy ha felnőtt leszel, nem kell a beleegyezésük. Igaz, esetenként a támogatásukról is le kell mondanod. De ha kész tervekkel állsz elő, akkor szerintem máshogy állnak ők is hozzá. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!