Miért dicsekszik ezzel anyukám?
Figyelt kérdés
Anyum négy napja nem ivott kávét és azzal henceg, hogy ő leszokott a kávéról. Én is reggel iszom egyet zsírszegény tejjel, xilittel és zabot teszek bele, ez a reggelim. Most lesznek vizsgák meg dolgozok is. Ő meg munkanélküli, apum tartja el, egész nap otthon ül a tv előtt. Azt hiszi magáról, hogy ő egy királykisasszony, lenéz engem... ez már itt hosszú lenne, csak már fáj élni.2016. máj. 10. 13:32
11/23 anonim válasza:
Szerintem annyi köze van hozzá, hogy az anyjának amúgy se lenne szüksége a kávéra. Otthon van, nem dolgozik/tanul, így mi szüksége van a koffeinra?
A tv nézéshez, és otthon üléshez aztán tényleg kell a koffein.
Amúgy az én anyám is szokott így dicsekedni. Ha 3 napig nem szív cigit, azt mondja hogy ő leszokott.
Persze nem bírja megállni, csak újrakezdi.
Már vagy ezerszer "leszokott".
12/23 anonim válasza:
Na és mi köze van hozzá, hogy az anyjának van e szüksége koffeinre vagy sem? Majd az anyja eldonti, felnőtt nő
13/23 anonim válasza:
Így már értem, 11-es. Na emberek, mindenki, akinek szünete van a suliban, otthon dolgozik, gyerekkel van otthon, munkanélküli, vagy szabadságon van, gyorsan eldobni azt a kávét! Most már ezt is tudjuk, hogy nincs rá szükség, az csak a munkahelyre beutazó emberek privilégiuma. :)
14/23 anonim válasza:
- Engem gyíkká változtatott!
- ???
- De már elmúlt.
15/23 anonim válasza:
Bassz...
Most ittam kávét zsírszegény tejjel és eritrittel (komolyan:)). Munkanélküli vagyok.
Elmenjek, kihányjam?
:DDD
16/23 anonim válasza:
Gratulálok kérdező, te meg legyél büszke azért magadra, mert egészségesen étkezel... Hagyjuk már.
17/23 anonim válasza:
Ja, ha meg nem tetszik, ahogyan anyukád él, akkor elmehetsz otthonról, külön élni. Nem te vagy az egyetlen, aki suli mellett dolgozik...
18/23 anonim válasza:
És... miért baj, hogy leszokott a kávéról és ő örül ennek, ez mióta lenézés? Kérdező, inkább veled van a baj.
19/23 anonim válasza:
Szánalmas vagy, egyetemista létedre úgy viselkedsz, mint egy ötéves.
20/23 anonim válasza:
A kérdésben szereplő mondatok között alig van kapcsolat... Rossz napod van, és csak ide jöttél random hisztizni, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!