Miért zavarja a szüleimet, hogy a barátnőmmel sok időt töltök el?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és sokat vagyok a barátnőmmel. A szüleim mindig azt mondogatják hogy túl korai, de szerintem nem korai, sok velem egyidős már nem is szűz. Egyébként a sok idő azt jelenti hogy együtt megyünk iskolába, iskolába velem van, aztán délután estig kb együtt vagyunk.2016. máj. 9. 17:18
11/15 anonim válasza:
Egyrészt mire te oda kerülsz valószínűleg megint full más rendszer lesz, ergo nem tudhatod, hogy mi kell mi nem kell előre. Másrészt akkor is neked most a tanulás az első, ez a kötelességed. Nem hiszem, hogy csak ismételtek, kilencedikben nagyon sok alapozótárgy van. Az alapok meg kellenek, hogy megérts azt ami ráépül. Tessék tanulni, majd nyári szünetben csajozol.
12/15 A kérdező kommentje:
Semmi új tantárgy nincsen, ugyan az minden ami volt. Egész történelmet újra kezdtük, a matekot is, újra tanultuk az egyenleteket is pl. Irodalomból van egyedül ujdonság.
2016. máj. 9. 19:25
14/15 anonim válasza:
Szerencsétlen, tökre nem ezzel volt kapcsolatos a kérdés. Ha jól tanulsz, és kézben tartod a dolgokat akkor semmi baj nincsen. Szerintem a szüleid tényleg csak a veled együtt eltöltött időt hiányolják.
15/15 anonim válasza:
Most miért kell a tanulással b*szogatni? Ismerek egy sztorit, amikor az anyja nem hagyott semmit sem a gyereknek, csak tanuljon, ne a csajokkal foglalkozzon stb...
Na ennek meg is lett az eredménye... Igen, hiányolnak téged szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!