Anyukák, apukák! Ti elengednétek így bulizni a 16,5 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
16,5 éves lány vagyok, egyik osztálytársam, akivel nagyon jóban vagxok péntekre buliba hívott. Csak olyanok lesznek ott, akiket ismerek, haverok vagyunk, zárt helyen lennénk, csak mi. Eddig oké is lenne , de a buliba eljutás és onnan hazajönni neccesebb. Busszal kellene mennem, úgy, hogy másnap délelőtti program miatt korán haza kéne jönnöm. Engednétek, hogy a gyereketek negyed tízes busszal bemenjen a városba (kb. 20 perc az út), és onnan menne a buliba, majd reggel öt órás busszal hazamenjen? A busztól a buliba, illetve visszafelé is kísérnének. Egyébként megbízható vagyok, nem rúgnék be és részeg mellé sem ülnék be a kocsiba.2016. máj. 8. 00:11
11/17 anonim válasza:
Másnaposan szülinapot ünnepelni? Jól meggondoltad?😃😃
12/17 A kérdező kommentje:
Nem fogok berugni, és a papám szülinapját idősek otthonában ünnepeljük, mert beteg, és nrm lesz alkohol. Végül megyek, és apa fog hozni és vinni.
2016. máj. 8. 14:19
13/17 anonim válasza:
Nem engednélek el éjszakai buliba.
14/17 anonim válasza:
"Nem fogok berugni"
Akkor minek mész el bulizni?
Egyébkent nagyon igaz amit írtak...hiába mondunk itt ezt meg azt...nem a szüleid vagyunk.
15/17 A kérdező kommentje:
Miért, bulizni csak részegen lehet?! Egy nagyon jó társaságról van szó, énekelni, táncolni és hülyéskedni fogunk, lesz pia is, de ÉN nem fogok berúgni, max. mértékkel iszok pár kortyot.
2016. máj. 8. 18:00
16/17 anonim válasza:
A 13asnak remélem nem lesz gyereke
17/17 anonim válasza:
14-es: te igen primitív lény lehetsz!!!!
"Akkor minek mész el bulizni? "
A bulizás NEM a berúgásról szól, hanem a társaságban eltöltött idöröl, szórakozásról és ez föként nem a lerészegedést jelenti.
Én még egyetlen buliban sem részegedtem le, mert tudom, mennyi alkohol az, ami még nem árt (max. 2 pohár bor vagy 1 üeveg sör) és "ennek ellenére" igen jól szórakozok.
De nem csak én, hanem az ismeröseim is így vannak, berúgni csak annak kell, aki a fejében lévö sötétséget akarja kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!