Ti megengednétek a 13 éves gyereketeknek?
Ma megkérdezte a 13 éves lányom hogy elmehet-e fagyizni egy fiúval. Azt mondta hogy ez aféle "randi lesz"
Ti elengedték ?
köszönöm, remélem tényleg dicséret volt :D , nem, könyvelő vagyok :)
amúgy ez a tanulmány :D most komolyan, 9-10 évesen mégis hogy szexelne egy ennyi idős fiú???? :D ne már :D ez pont az a korosztály, ahol ciki válaszolni az ilyen kérdésekre, vagy meg akarja mutatni, hogy ő már milyen nagy :D és ez bele is van írva a tanulmányba, ha nem is így szóról szóra :)
Nem semmi vélemények vannak itt. Sajnálom a lányaitok. 13 évesen kell neki a randi,barát? Hát persze...holnap már mehet is haza a barátjával,aludjanak is együtt,16-20 évesen meg szülhet már.
Egy dobozban éltek és nem látjátok,hogy milyen a mai fiatalság. Mondhatjátok,hogy egy kalap alá veszek mindenkit,de sajnos ez az igazság. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.
Aki írta,hogy ebben a korban a tanulással legyen elfoglalva,teljesen igaza van. Persze forgassátok ki az ember szavát...
Gyengébbek,agyilag korlátozottak miatt : az,hogy a tanulással foglalkozzon,nem azt jelenti,hogy be van zárva a házba és semmi mást nem csinálhat,sehova nem mehet senkivel..
Ez a saját véleményem. Lehet háborogni, leugatni/leszavazni.
Köszönöm a válaszokat
úgy döntöttem hogy elengedem fagyizni a fiúval.
Persze megmondtam neki hogy ha esik az eső és nagyon hideg van akkor tegyék àt egy másik napra mert nem szeretném hogy megfázzon.
A fiú 15 éves
Lehet, hogy az alatt a 14 év alatt nagyon megváltoztak a tinik, mióta én voltam 13 éves, de akkor még a többség tényleg fagyizni ment ilyen esetben... és én is elengedném a gyerekem. Persze megmondanám neki, hogyha esetleg mégis más lenne a program, védekezzen. Ennyi. Nem hiszem, hogy attól k...rvulna el egy gyerek, hogy mást is csinál tanuláson kívül meg mert érdeklik a srácok... a legtöbb egészséges tiniben dúlnak a hormonok ilyen korban.
Ha tiltanám, akkor a tiniket (még a normálisabbakat is) ismerve úgyis találna kibúvót meg kiskaput. Fölösleges tiltani... ez azért mégsem egyenértékű azzal, hogy hajnalban akar bulizni menni ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!