Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a 13 éves...

Ti megengednétek a 13 éves gyereketeknek?

Figyelt kérdés

Ma megkérdezte a 13 éves lányom hogy elmehet-e fagyizni egy fiúval. Azt mondta hogy ez aféle "randi lesz"

Ti elengedték ?

2016. máj. 7. 23:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ mit ért "fagyi" alatt.
2016. máj. 8. 19:38
 32/41 anonim ***** válasza:
87%

köszönöm, remélem tényleg dicséret volt :D , nem, könyvelő vagyok :)

amúgy ez a tanulmány :D most komolyan, 9-10 évesen mégis hogy szexelne egy ennyi idős fiú???? :D ne már :D ez pont az a korosztály, ahol ciki válaszolni az ilyen kérdésekre, vagy meg akarja mutatni, hogy ő már milyen nagy :D és ez bele is van írva a tanulmányba, ha nem is így szóról szóra :)

2016. máj. 8. 20:49
 33/41 anonim ***** válasza:
12%
ezzel az erővel bármilyen tanulmányba bele fogsz kötni. Hivatalos statisztikáét kértél, tessék, ott van. Amiket én látok, azok meg pont alátámasztják az ebben elhangzottakat.
2016. máj. 8. 20:52
 34/41 anonim válasza:
9%

Nem semmi vélemények vannak itt. Sajnálom a lányaitok. 13 évesen kell neki a randi,barát? Hát persze...holnap már mehet is haza a barátjával,aludjanak is együtt,16-20 évesen meg szülhet már.

Egy dobozban éltek és nem látjátok,hogy milyen a mai fiatalság. Mondhatjátok,hogy egy kalap alá veszek mindenkit,de sajnos ez az igazság. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.

Aki írta,hogy ebben a korban a tanulással legyen elfoglalva,teljesen igaza van. Persze forgassátok ki az ember szavát...

Gyengébbek,agyilag korlátozottak miatt : az,hogy a tanulással foglalkozzon,nem azt jelenti,hogy be van zárva a házba és semmi mást nem csinálhat,sehova nem mehet senkivel..

Ez a saját véleményem. Lehet háborogni, leugatni/leszavazni.

2016. máj. 8. 20:59
 35/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

úgy döntöttem hogy elengedem fagyizni a fiúval.

Persze megmondtam neki hogy ha esik az eső és nagyon hideg van akkor tegyék àt egy másik napra mert nem szeretném hogy megfázzon.

A fiú 15 éves

2016. máj. 8. 21:06
 36/41 anonim ***** válasza:
9%
Nem hiszem h jó 5let
2016. máj. 8. 21:37
 37/41 anonim ***** válasza:
7%
óvszert adj neki azért
2016. máj. 8. 21:39
 38/41 anonim válasza:
3%
Szetintem nyugidtan engedd el. engem ebben a korban a szüleim nem tiltottak el ettől,nyugodtan elmentem és nem kirvultam el. Úhyghogy tessék itt vagyok ,mint a nygon kevés kivételek egyike. 15/l
2016. máj. 8. 22:56
 39/41 anonim ***** válasza:
12%
A fiú nyilván csak azt akarja
2016. máj. 9. 00:36
 40/41 anonim ***** válasza:
49%

Lehet, hogy az alatt a 14 év alatt nagyon megváltoztak a tinik, mióta én voltam 13 éves, de akkor még a többség tényleg fagyizni ment ilyen esetben... és én is elengedném a gyerekem. Persze megmondanám neki, hogyha esetleg mégis más lenne a program, védekezzen. Ennyi. Nem hiszem, hogy attól k...rvulna el egy gyerek, hogy mást is csinál tanuláson kívül meg mert érdeklik a srácok... a legtöbb egészséges tiniben dúlnak a hormonok ilyen korban.

Ha tiltanám, akkor a tiniket (még a normálisabbakat is) ismerve úgyis találna kibúvót meg kiskaput. Fölösleges tiltani... ez azért mégsem egyenértékű azzal, hogy hajnalban akar bulizni menni ennyi idősen.

2016. máj. 9. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!