Ti megengednétek a 13 éves gyereketeknek?
Ma megkérdezte a 13 éves lányom hogy elmehet-e fagyizni egy fiúval. Azt mondta hogy ez aféle "randi lesz"
Ti elengedték ?
tényleg, mutass már hivatalos statisztikát, ha te már így minden tudás birtokában vagy... :D
egy vicc vagy, komolyan
saját magad hazudtolod meg :)
itt írod 3 oldalon keresztül, hogy a mai fiatalok hogy el vannak korcsosulva, ezt levetíted egy egész generációra, mégis milyen alapon?
de gondolom ha te így mindenkit ismersz, mindenkiről tudod milyen perverz, elvetemült, hogy már lánnyal vagy fiúval volt együtt, miket csináltak és hol, akkor már csak van erről valami hivatalos anyagod, nemde?
igen, mindenkinek van véleménye, csak amit te itt előadsz, az nem vélemény, hanem kőkemény általánosítás:
"sajnos a mai tinik hamar kurvulnak... most egy fagyi, következőleg egy orál.. sajnos ez megy már náluk, ez a menő, nem normális irányba haladnak. De persze itt minden tele van tinivel, akik szerint ez a normális..."
"Nem én nem csináltam..de mikor tele vannak a szórakozóhelyek 14-15 éves, matt részeg, egymás szájában csüngő gyerekekkel, meg nem tudok elmenni a wcre mert ott ismerkednek egy,ás testével, azért az kiábrándító. És nem néha, hanem minden egyes alkalommal így van. Meg olvasgassatok itt is, hány 13, 14 éves írja ki hogy terhes lett, mit csináljon, meg lefeküdt ezzel-azzal..."
"Es igen a mai tinikbol indulunk ki akiknek az eletuk azon jar hogy miert nem tetszenek a fiuknak, mennyire rakjak ki a "melluket" hogy bevagodjanak stb. "
tudod 1000 fölötti egyedszámmal rendelkező sokaságra lehet mondani egy átlagot, attól, hogy te láttál egy-két tizenévest így viselkedni vagy olvastál itt néhány embertől néhány kérdést (amiknek a többsége ráadásul kamu...), nem jogosít fel arra, hogy ilyen mértékű általánosítást tegyél
de tessék, itt a tanulmány amit habzó szájjal követeltél, melynek eredménye, hogy a mai döntő többsége tinik 13.97 évesen már él nemi életet... most már boldog vagy?
24, te ügyvéd vagy? Csak mert nagyon jól érvelsz, van érzéked hozzá, pont beletrafálsz a dolgok közepébe ;)
25, én elhiszem, hogy mik mennek a discokban, de mondd, azt mivel bizonyítod, hogy az ÖSSZES 13-17 éves ott szeretkezik a WC-ben? Igen, rengeteg ilyen kamasz van, kb. a kamaszok egyharmada. A többi kétharmad még életében nem látott discot (belülről). Az "elk.rvulás" (milyen műveltsn beszélsz) nem ott kezdődik, hogy két kamasz elmegy FAGYIZNI. Ez a "ma fagyi, holnap szex" elgondolás szánalmas, hidd el, akik szexelni akarnak, nem fognak fagyizással meg hasonlókkal vacakolni, mennek is szobára. Kapaszkidj meg, de a lányom 12 (még 13 se volt :D) évesen MINDEN NAP ment a fiúbarátjával jégkorcsolyázni télen, gyakran fehérnemüben is látták egymást, mert mikor beszakadt alattuk a jég, futottak a fiúhoz átöltözni, és bizony az érdekelte őket a legkevésbé, hogy meglátják-e egymást :D Tudod mennyire "k.rvult" el? 20 éves, idén vesztette el a szüzességét. Míg a kortársai, akiket a szülei ilyen csőlátású "hozzá se szólj a fiúkhoz" módon neveltek, na, ők voltak azok, akik 14 évesen kiszöktek discozni és ott szeretkeztek fűvel-fával. Szerinted kit neveltek jobban?
Gondoltam, hogy ezekbe fogsz belekötni. Van egy 13 éves fiam is, ismerem az osztály- és iskolatársait, a férjem mumkája is gyerekekhez kapcsolódik, szülőkkel jó barátok vagyunk. És nem, nincs sok különbség a fiam és a lányom generációja között.
Nem mindenkinek olyan a kapcsolata a lányával, hogy titkolóznia kelljen a szülője előtt; és félnie kelljen tőle. Az összes kamasz problémáját velem beszélte meg, tanácsot kért tőlem, kikérte a véleményem, én mindig megértő voltam vele, bízott/bízik bennem. Ebből kifolyólag nem lett volna oka titkolózni. Ha 13 évesen megmondta volna, hogy elvesztette a szüzességét, csalódtam volna benne, de nem vertem volna halálra. Mert én mindig, minden esetben mellette álltam volna, és ezt ő is nagyon jól tudja. (És még valami: ha 13 évesen elvesztette volna a szüzességét, és nem szólt volna nekem erről, hát... nem gondolom, hogy olyan felelősségteljesen védekezett volna, pedig egyszer se lett terhes :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!