Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Mit csinálnátok?

Anyukák! Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

(a történetben én a fiú vagyok)

szóval..van egy 18 éves lányotok, aki találkozni szeretne egy fiúval, akit neten ismert meg, de azt mondta az anyjának hogy egy tábori ismerőse, hogy biztos ne legyen gond..a lány anyja el is engedte a lányt, természetesen épségben vissza is ért, de úgyis kiderül később az igazság, szóval ha a lány elmondja az igazat az anyjának, és látja is hogy épségben hazaért meg minden, akkor vajon mit szólhat?

tehát anyukák: mit tennétek? örülnétek hogy bevallja, és hogy a fiú hiába nem táboros, nem történt gond, vagy mérgesek lennétek hogy egy kis apróságot hazudott a lány?

(én amúgy 19/F)

2016. máj. 7. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt akartam a pedofillal úzenni h sok elmebeteg van

De muszáj minden apróságba belekötni?! Miben változtat a dolgon az h kihagyom a pedót?

2016. máj. 7. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy ez nem apróság az én szememben. Nem mindegy, hogy a lányom találkozik valakivel, akivel együtt táborozott vagy valakivel, akit soha az életben nem látott még csak a neten ismerkedtek össze. Fájna az is, hogy hazudott. Örülnék, hogy épségben hazaért, de leülnék vele erről beszélgetni, hogy többet ilyen ne legyen. A fiúnak adnék egy esélyt,hogy bemutatkozzon, de neki is elmondanám, hogy boldog lennék, ha nem hazudozásra biztatná a lányomat. Majdnem felnőttek elmondhatnák az igazat.
2016. máj. 8. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:

szívesen bemutatkoznék az anyjának ha ő is így gondolja :)

(amúgy nem én mondtam a lánynak hogy hazudjon, ésszerűbb lett volna tényleg az igazat mondania)

2016. máj. 8. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
megmondanám neki, hogy hatalmasat csalódtam benne, innentől kezdve azt csinál amit akar, én leveszem róla a kezeimet. És ez nem kis apróság... felelőtlen és nagyon gyerek a csaj, nem képes felmérni hogy mekkora veszélyeket rejt a netes ismerkedés. Gondolj bele, ha a te lányod csinál majd ilyet, véletlenül egy pedofil karmaiba kerül, és te azt sem tudod hol keresd? Sőt, nem is keresed, csak mikor már késő, mert azt hiszed jó kezekben van?
2016. máj. 8. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Hazugsággal nem lehet bizalmat elvárni a szülőktől.
2016. máj. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!